Inga hallon, men blåbär ska det bli...

Att det regnat och varit grått de senaste dagarna har medfört att vi faktiskt inte gjort mycket alls. Mest bara varit hemma och tagit det lugnt. Rätt skönt faktiskt och om inte annat så har det varit välbehövligt att pyssla med lite nyttosaker inomhus också. Den biten har ju halkat efter lite den senaste tiden :)

Tråkigt värre är att vi totalmissade när det var dags att plocka av hallonsnåret här på tomten. Har varit där med jämna mellanrum å ätit ett och annat hallon och då både tänkt och sagt att det är dax att plocka av dom nu.. Men så åkte vi ju iväg på resa och då vi kom hem igen var det tyvärr för sent.. Övermogna och vissa mögliga.. Attans.. Bättre lycka med det nästa år... Men blåbär SKA jag åka iväg och plocka iallafall... och kantareller.. Fast kantareller kan man knappast kalla för att man ska åka och plocka. Där får man istället säga att man ska åka och leta... Förra året hittade vi dock ett litet kantarellställe.. Håller tummen för att det står orört även i år :)  

Leo håller full fart i vanlig ordning. Kämpar tappert på med "stå/balans-träning", så en och en annan riktig vurpa har han hunnit med... Tur att rumpan å blöjan fungerar som perfekt stötdämpare :)

     

     



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0