Renovering (igen) å smörstekta kantareller...

Nu har vi börjat renovera lite i lillhuset. Det är en del att göra där (läs: Allt), men nånstans måste man ju börja. Vi har börjat med vardagsrum å sovrum (skrapat fönster och putsat väggar). Sedan ska det målas, göras en fondvägg, ev ett nytt golv i sovrummet å ställas i ordning. Tycker detta är ett roligt pojekt eftersom det absolut inte är bråttom på nåt vis och inget som måste göras nu nu nu... Utan man kan påta på med lite i taget då lusten infinner sig. Kommer att avvakta med både toalett å kök därinne, då varken tiden eller pengarna räcker till för det just nu.

Igår var vi till Sörgårdsjön på en liten utflykt. Leo hade vilat en bra stund innan vi for dit. Men då pappa/morfar drog honom i vagnen i skogens lugn så somnade han ganska omgående igen och sov största delen av våran utflyktsvistelse... Rofyllt! Vi plockade blåbär och kantareller :) När vi kom hem grillade vi och förrätten var given: Stekt franska med kantarellost och smörstekta färska kantareller!

Jonas 6 veckors långa semester har nått sitt slut och imorgon drar vardagen igång igen. Känns lite vemodigt att han börjar jobba igen, att sommaren börjar ta slut och att det är ett år till nästa långledighet tillsammans... Men jag har inte mage att klaga, då vi haft en helt underbar sommar. Vi har hunnit med det vi ville och lite till :)

Imorse blev Leo klippt för första gången... Jonas tog trimmern å fixade hans frilla lite. Så nu hänger inte håret över öronen och fram i ögonen nå längre.. Fina <3.

  

   


Kommentarer
Postat av: Elli

Hej vännen! Vi må ses snart...Melwin saknar sin Lelå :-) Kram från hela familjen...

2010-08-15 @ 13:09:22
URL: http://www.melwin.org
Postat av: Nettan

Gick det bra att klippa Leo med "hårklipparen"?

Vi hade funderingar på att klippa Wiggo med den men det blev istället Tant G (vår sk Supernanny) som fick äran att klippa honom med sax - det var mycket spännande, både för honom och oss!!! ;-)

Nästa gång ska vi nog prova att klippa med trimmern istället..



Ha en fin vecka!



KRAM

2010-08-16 @ 08:22:26
URL: http://nettans.blogg.se/
Postat av: GuggiS

Jisses! Redan klippning av hår?!? Elias har nyss fått fart på hårväxten så det lär dröja innan saxen/trimmern ska fram =)

Vad stor Leo blivit! Ska bli kul att se alla decemberbebisar imorgon igen =)

Ha en skön dag!



KRAM!

2010-08-16 @ 08:35:25
Postat av: Josefine

Gott med kantareller! :) Leo blev så fin i sin nya frisyr, eller han är alltid fin! :)

2010-08-16 @ 13:04:49
URL: http://blog.tomakeitreal.com
Postat av: Anonym

Ja fy vilket klater det varit med gipset, men nu verkar det sitta som det ska för det har inte ramlat loss än! Åh så gott med kantareller och kul att ni kunnat klippa Leo, Livs hår har inte vuxit ut så mycket ännu : D

2010-08-17 @ 13:12:03
Postat av: Karin

Elli: Ja, nu var det längesen vi sågs... Det är ju klart Melwin å Lelå måste få busa lite snart igen.. Å jag vill "snusa" lite på lille-Noel <3



Nettan: Så perfekt med en "supernanny" som kan fixa sådana saker, kan tro att det var spännande :) Det gick fint att klippa med marskinen! Testade först med sax, men insåg hastigt att det inte skulle gå vägen :)



Ha det gott!

2010-08-18 @ 12:38:31
Postat av: Karin

GuggiS: Var verkligen skoj att ses igår... Å ojojoj så dom växer våra "små-pluttar" :)



Josefine: JA! Dessvärre var det inte så mycket blåbär i "blåbärsskogen", tror det varit for tort.. Men jag röstar ändå för att vi åker och plockar nån dag/helg.. Det fanns ju om än inte övermycket :)



Johanna: Skönt att gipset verkar sitta bättre nu!

2010-08-18 @ 12:45:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0