Lyckad fest, snöskottning och tomtesvammel...

I lördags hade vi 30-års-fest för Mio. Många trevliga festdeltagare, tipsrunda, mat, tårta, dryck, gemensamt tal för Mio, 3-KAMP, sång och massa andra trevligheter. Det var riktigt lyckat! Glad 30-åring + lyckad fest = Nöjd festkommité.
Leo hade det alldeles förträffligt här hemma med farmor och farfar. Dom hade haft en bra kväll tillsammans och allt hade gått fint med nattning och så. Vi tackar för hjälpen <3 Sen ville Leo vara snäll mot sina tröttmössor till föräldrar på söndagsmorgonen, så han tog sovmorgon till 8 (brukar annars vakna innan 7).
Även det tackar vi för <3


Gud så härligt att det har kommit så mycket snö. Jag och Leo har varit ute och skottat nu på förmiddan å nu ser jag att det har börjat snöa igen. Så kanske får vi gå ut en omgång till :) Annars har vi inte så mycket planer denna vecka, förutom att förbereda inför jul såklart. Idag är det knäck å ischoklad som står på "att göra listan" å det ska vi nog få till :) Ser fram emot julafton. Har aldrig tidigare varit hemma hos oss på jul, så det ska bli roligt. Sen ska det bli roligt att se Leos reaktion då tomten kommer :)



Julgranen och tre, av mig mest omtyckta, julpynten här hemma :)



Förövrigt så har jag haft förutfattade meningar om huruvida det skulle funka att ha julgran och julpynt i år. Jag trodde nämligen att julgranen ganska snart skulle vältas eller "pyntas av" och att tomtar och annat pynt skulle "försvinna" från sina platser. Men se där hade jag fel! Julgranen och klapparna inunder är enligt Leo inte särskilt intressant. Julgranskulorna kan han undersöka lite då och då- men i övrigt bekommer detta "inne-träd" honom inte. Tomtarna var väldigt intressant just då dom kommit fram. Han kröp från tomte till tomte och tryckte dom på näsan :) En av tomtarna rörde han inte på flera dagar. Han kröp bara fram till den och satt stilla å tittade på den. Tror han var en gnutta rädd för den till en början, innan han insåg att även den var en snäll tomte :)








Kommentarer
Postat av: Josefine

Så söt Leo är sittandes på pulkan!

Haha,3-kamp. :D

Kram!

2010-12-20 @ 15:36:20
URL: http://blog.tomakeitreal.com
Postat av: mio

å så var det nu dags för.... 3kaMP... hahahahhahahah!!! puss å kärlek <3

2010-12-28 @ 00:17:23
URL: http://miosorganiseradekaos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0