Förskolebesök...

Idag har vi besökt förskolan. Fått titta runt i lokalerna, träffat fröknarna och barnen, fått info om verksamheten och rutiner, samt fått möjlighet att fråga å fundera. Det känndes bra. Leo verkade också tycka att det var ett ok ställe, för han var inte sen med att krypa omkring och busa tillsammans med de andra barnen. Så nu väntar inskolningen, som sätter fart den tionde Januari :)

Helgen har varit bra och lugn. Den har mest gått i julförberedelsens tecken. Julpynt, granar, glögg, bakning klappinslagning å inte minst rimmning. Lika roligt varje år då jag sätter igång med att försöka hitta på rim till de klappar vi köpt. Fastnar i rimmandet å börjar rimma på allt och inget i tid och otid. Hahaha. Ännu roligare blir det då Jonas kommer med sina rim-bidrag för att hjälpa mig då jag fastnat. Vi är föga överens om vad som rimmar och inte rimmar :) Men då vi slår ihop våra rimförslag så brukar det tillslut bli ganska bra ;)

"Ut i snö och kyla med varma kläder på.
Med denna under rumpan, du mycket skoj kan få :)"

Just detta rim är ok att skriva här för den lille skrutten som ska få den julisen kan inte läsa ännu, skrev det bara för skoj!

Förövrigt så känns det verkligen alldeles för kallt just nu. Hoppas att det inte är tänkt att det ska vara så här kallt många dagar i rad. Känns ju inte särskilt lockande att åka ut på aktiviteter med denna kyla bitandes i nacken. Tänk att det, när det var som kallast förra vintern, var nästan tio grader kallare än detta. Huvva.

Leo är inne i en "slita-ont-med-bissingar-period" nu igen. Det är tre stycken som är påväg upp. Han är märkbart påverkad av detta å hans mage är allt annat än ok. Det är en lång process detta med att få tänder. Personligen så tycker jag att det hade varit bättre om alla barn bara kunde få vakna en morgon och då ha alla tänder på plats!

Så här fann jag Leo i lekrummet för nån dag sedan.
Flöjtspelande- maraccasgrabb som åker båt. Det ni :)



Önskar att jag blev lika glad som Leo då dammsugaren kommer fram.
Då jag säger att: "Nu ska vi städa", så skiner han upp och intar raketfart fram till
städskåpet där dammsugaren står. Sen när han får trycka på knappen för att den
ska börja låta... ja, då är lyckan total :)










Kommentarer
Postat av: GuggiS

Dessa tänder är ett kapitel för sig för de små :(

Elias har fem tänder på väg upp nu och han är mer än lovligt grinig stackaren!



Härliga bilder på goa Leo :) Kul att det gick bra med förskolebesöket.



Ha det bra!

KRAM!

2010-12-13 @ 23:07:39
Postat av: Karin

GuggiS: Ja, dom får verkligen slita med dessa tänder. Å 5 stycken samtidigt... Då är det faktiskt befogat att klaga. Stackars Elias!

Hoppas ni har det bra i vinterkylan.

Kram!

2010-12-15 @ 09:52:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0