"Nu är glada julen slut, slut, slut"...

Så är julen förbi och över. Vi har haft det riktigt härligt! Idag drog vardagen igång igen- men bara för en kort stund för nu laddar vi förfullt inför mer festligheter på nyår!

Leo hade verkligen en toppendag på julafton. Han njöt förfullo av all uppmärksamhet han fick. Var han än vände sig hade han någon att busa/leka/mysa med.  Mig, Jonas, farmor, farfar, faster, mormor, morfar och moster... å alla samtidigt... det kan inte bli bättre! Där kan man prata om "tindrande barna ögon" :)

Tomten tog sig hit trots kylan. Det var tur, för jag hade verkligen sett fram emot att se Leos reaktion på mötet med den vitskäggiga gamle figuren. Vi satt och fikade då det knackade på fönsterrutan vid altandörren. Där stog tomten och vinkade. Att döma av Leos blick och min så blev han till en början nästintill vettskrämd. Det gick dock över så snart tomten gjort titt ut i några fönster till och kom in i värmen med julklappssäcken på ryggen. Han iakttog tomten med ett leende och efter att han fått ett paket av den "lustiga" figuren så lättade alla "spänningar" upp ;) Han kröp fram och hjälpte tomten att titta om det fanns nått mer i säcken. Sedan satt han till och med i tomtens knä!

Leo fick supermånga julklappar och han tackar ödmjukast för allt fint!!!


Våran lille tomtenisse vid gröt-frukosten!


♥ Tomtemys ♥

♥♥♥

Några av massor av fina julklappar. Både ett siffer-pussel och ett
bokstavs-pussel. Så nu ska vi leka -å lära :)







Kommentarer
Postat av: Josefine

Låter som ni haft en toppen jul! Vi saknar er! Kram

2010-12-27 @ 21:45:27
URL: http://blog.tomakeitreal.com
Postat av: mio

gogubben! vilket fint tomtekort!

pusspusspuss å miljarder ton med kärlek <3

2010-12-28 @ 00:15:35
URL: http://miosorganiseradekaos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0