Härliga sommar...

Fantastiskt väder vi har! Igår tycker jag det var som bäst, då det var varmt å skönt fast ändå molnigt. Tycker det känns mer okej att vara ute med en liten då inte stekande het sol ligger på hela tiden (även om man såklart försöker hålla sig mest i skuggan).. Så igår tog vi (läs: Jonas och Leo)  tillfället iakt och invigde poolen vi  införskaffade för nåra veckor sedan. Lite för kallt i vattnet ännu för att Leo skulle slappna av å riktigt njuta av det hela, men att dömma av miner å ljud så tyckte han det var helt ok iallafall. Roligast tyckte han dock var när han satt på sidan av poolen tillsammans med sin morfar och Jonas plaskade på så vattnet skvette.. Då skrattade han riktigt gott :) Mer bad kommer definitivt att stå på schemat denna sommar. 
Eftermiddan/kvällen i går tillbringade vi tillsammans med Elli å Micke och deras fina barn. Vi åt grillmiddag, spelade kubb  å busade med barnen. Trevligt! 
Idag var jag och Leo bjudna på lunch hos Linda och Loke. Även Erica, Elin å Elli var där med sina barn- så en hel drös blev vi. Vi satt ute i deras trädgård och mådde gott i sol och skugga! 
Nu har en del frågetecken inför den kommande namngivningsceremonin börjat klarna.. Har varit en aning stressad över det hela ett tag, men nu känns det lugnt igen. Längtar! 
På fredag åker vi på en liten mini-semester. Vi beger oss till Hallen (Nåra mil utanför Östersund), där Leos Farmor och Farfar bor. Ska bli riktigt trevligt att åka iväg en sväng! 



Bus-ungarna Leo och Melwin 

                    

   


Kommentarer
Postat av: Josefine

Härliga bilder, värsta söta badpojken! :)

Ja, vi kanske ska ta en baddag någon dag till veckan eller nått om det finns tid, så grabbarna får busa och plaska.

Ha det gott i helgen!

Kram!

2010-07-07 @ 22:29:05
URL: http://blog.tomakeitreal.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0