Foton, fotografering och bilder :)

När Leo vilat (igår och idag) har jag frenetiskt pysslat på med fotografier som länge legat i en hög på skrivbordet. Så nu sitter vissa i fotoalbumet, vissa i Leos fotodagbok och vissa i första-året-boken istället :) Gillar verkligen att hålla på med foton. På kvällen igår trotsade vi regnet och var ute en stund. Vi gick runt på gården och bestämde vad som ska vara kvar, vad som ska tas bort och vad som ska rensas ur bland träd och buskar å sådär. Jonas har rensat en hel del sedan vi flyttade hit, men än är det en del kvar att göra. Vi var iallafall ganska överens om hur vi vill ha det, men efter ett tag svävade vi ut i vårat planerande och realiteten övergick i drömmar. Där skulle det va härligt med en badtunna, där med en stor uteplats eller berså, där en körsbärsdal osv osv osv... Men drömmar är bra. Det ska man ha :)

Ikväll har vi varit på Birgittas Ateljé och fotograferat Leo. Ska bli spännande att se korten. Hoppas, hoppas att dom blev bra :) Var lite nerrvös innan att vi skulle få fota en grinig prins, då han inte brukar vara överdrivet pigg å glad på kvällskvisten, men faktiskt var han på riktigt gött humör ikväll :)

Fatta att det är midsommar om en och en halv vecka.. Att det är Juli om 2 veckor.. Att sommaren man längtat så länge efter är här nu. MYS!

Det har nu börjat komma upp några grässtrån lite här och där. Så nu har jag återfått förhoppningar om att det snart eller ialla fall tillslut kommer att bli en hel gräsmatta :) 

   




Kommentarer
Postat av: Josefine

Härliga bilder som alltid! :) Vad spännande det ska bli att se bilderna från Birgittas Ateljé, vi längtar med spänning!

Ja, det ska bli spännande att se vad dom har att säga. Jag ska skicka in den imorgon.

Mhm, vi måste kolla upp det. Skulle vara så roligt att baka!

Kram

2010-06-15 @ 21:18:48
URL: http://blog.tomakeitreal.se/
Postat av: Johanna

Det är kul med foton!!! Hoppas allt är bra med er allihopa.

2010-06-16 @ 17:38:19
URL: http://pluppy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0