Lille Leo och den långa giraffen...

Det häder ju titt som tätt att man blir irriterad på saker och ting. Ibland befogad irritation och ibland inte. Men få saker kan få mig att bli så irriterad som när tekniska saker stular på ett eller annat sätt. Känns rätt "lågt" att kunna bli så arg på en sak. Ett ting, ett föremål, typ en dator... Men just då man blir så där mäkta irriterad så är det, enligt mig, helt klart Befogat! 

Helgen har som vanligt gått med raketfart. I går bev det ett besök på marknaden. Egentligen inte så mycket att se, men det är ju alltid trevligt när det händer något samt att se massa folk. Leo gillade hönsen och grisen. Det glittrade verkligen i ögonen på honom då vi "pratade" lite med dom :) Idag har Jonas pysslat på ute på gården medan jag och Leo har haft en inne-dag. Planen var att gå ut och fortsätta med krattningen, men då det blåste "orkan" valde vi att avstå. Anders, Josefine och Fabian kom hit och hälsade på en sväng mitt på dan. Annars har vi städat, tvättat, lekt, busat och badat! 

Leo fick en lååång giraff av Fabian för ett par dagar sedan. Denna giraff har blivit en "vän" han värderar högt. Han kryper runt med den så fort han får tillfälle. Lägger den på något ställe, gör något annat en stund, hämtar den sedan igen osv... Så sött. Imorse då han och Jonas hade klivit upp hade han gett ifrån sig ett rejält lyckotjut då han fått syn på giraffen... Och bokstavligen kastat sig över den <3 

Imorgon blir det öppna förskolan. Som vi har längtat! Men innan det är det dags för besiktning av Röbettan. Håller tummar och tår (men tror tyvärr ej) att den ska gå igenom ännu en besiktning.    






Kommentarer
Postat av: Josefine

Helgen har gått sjukt snabbt måste jag säga! Tyckte det nyss var fredag!

Giraffen är bäst och roligast just nu! :D

Ses imorgon!

Kram

2010-10-10 @ 22:36:56
URL: http://blog.tomakeitreal.com
Postat av: mio

härliga gamla rödbettan!! det är kärlek på hög nivå det :)



fina bilder. älskar er. puss <3 å tack för idag <3 du får bilderna sen :)

2010-10-11 @ 22:17:56
Postat av: johanna

Men vilken söt giraff!! Och Leo också nartuligtvis! Hoppas allt är bra med er : )

2010-10-13 @ 14:21:56
URL: http://pluppy.blogg.se/
Postat av: Karin

Josefine: ja, det går FÖR fort ibland... Å nu är det fredag snart igen ;) Giraffen håller som favvo fortfarande :)

KRAM!



Mio: Röbettan är kung! Tack själv. KRAM!



Johanna: Ja, giraffen är för go´ :) KRAM!

2010-10-13 @ 20:31:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0