Öppnis och kebab-lunch...

För en tid sedan tyckte jag att det nästintill varje vecka hände något i Leos utveckling. Typ att han började krypa, stå upp, gå längs möbler osv. Nu har han "stått still" i det läget ett bra tag känns det som. Har liksom inte hänt så mycket på ett par månader. Med förväntan ser jag fram emot den dag han tänker ta sina första stapplande steg :) Däremot tycker jag att han har gjort ett språng i den "mentala" utvecklingen. Pekar på saker, tar för sig mer, uttrycker sig på fler sätt än vad han gjort tidigare osv. Att få följa ett barns utveckling å se både små och stora framsteg är ju bara helt underbart! 

Denna vecka har liksom alla andra veckor gått utan att man knappt hunnit blinka. Vi har varit på 1-årskalas hos Isaac, varit på mamma/bebis träff med lek och go´fika, fortsatt med lövkrattning - vilket känns som ett evighetsgöra, hållit på med det sedvanliga "måste-sysslorna", lekt, busat och myst. Sömn är något som lyst med sin frånvaro denna vecka. Både natt å dag. Finns det en period i barnets utveckling som heter "vägra sova-vill vara uppe", så är Leo i den perioden nu ;) 

Idag har vi varit på Öppnis och efter det följde Elli, Melwin och Noel med oss hem. Barnen busade och lekte och jag och Elli avnjöt en god kebab-lunch tillsammans. 

Ikväll har vi inte några direkta planer, mer än att inta soffläge och kika på tv efter prinsen somnat (om han tänker somna). Med andra ord: Fredagsmys!  

♥ Ha en härlig helg ♥        


undersöker alla finesser med gunghästen som han fick vid namn-
givningen i somras... Att sitta och gunga = sådär... Att står så här
på sidag och ge fart åt hästen så den gungar som bara
den = SÅÅÅ roligt ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0