Väggklättring, prickfri och Löööv...

Här börjar vi snart klättra på väggarna. Börjar känns att vi bara varit hemma länge nu. Aktiviteter behövs. Det märker man synnerligen då de uteblir. Nu är prinsen inte bara feberfri utan även fri från prickar. Var fortfarande lite prickig i morse, men dom har försvunnit under dagen. Så nu är vi redo att möta världen utanför igen :) Dock ska vi ta det lugnt några dagar extra. Jag vägrar vara "för snabb" att tro han är frisk igen så att allt börjar om. Nu är det färdigt med sjukstuga här för en tid framöver!

Idag kom Mio och Emma hit en sväng och hade med sig gofika från westerlunds. Både jag och Leo uppskattade högt att se andra ansikten än bara varandras (å Jonas på kvällstid) ;) Märker på Leo att han inte är särskilt nöjd längre när det inte "händer" något. Han behöver träffa folk, aktiveras och se nya saker... Inte som förr då han var nöjd bara han fick utforska saker här hemma. På kvällen fick vi ytterligare besök. Denna gång av Anders, Josefine och Fabbe, som gjorde ett kaffe/testopp när de var på promenad. Leo fick en toksöt "krya-på-dig-present" av sin fina kusin <3 Sen kom pappa/morfar förbi en sväng och busade lite med Leo också <3 

På eftermiddan medan Leo vilade passade jag på att kratta lite... Kändes en smula onödigt då det, medan jag krattade, blåste ner minst lika mycket löv igen... Ungefär som att skotta när det snöar. Men det var härligt att få lite friskluft iallafall :)

Har inga speciella planer för helgen. Ska i allafall elda massa värmeljus med smultrondoft (tack Mio). Hoppas även på härligt väder så vi kan vara ute mycket. Kanske göra ett besök på marknaden?!




Ett "I Lööööv U" konstverk ;)





Kommentarer
Postat av: Josefine

Vilka fina konstverk du gjort. :) Synd bara att det var så mörk då vi gick hem så vi missade att se dom. Nu ser ni till att inte bli sjuka igen, det är inte roligt att sitta i karantän. :)

KRAM!

2010-10-08 @ 19:40:31
URL: http://blog.tomakeitreal.com
Postat av: mio

älskar er mest <3



å varsågod för ljusen :)

2010-10-09 @ 10:58:31
Postat av: Johanna

Snyggt hjärta! Gjorde ett försök med att kratta lite löv idag på gården men Liv tyckte inte det va nå roande så jag gav upp : D Hoppas ni mår fint och kommer på Öppna på måndag : )

2010-10-09 @ 21:12:27
URL: http://pluppy.blogg.se/
Postat av: Karin

Josefine: Tack :) ja, nu ska vi hålla oss friska... Nu får det vara nog med förkylningar och isolering. Ses imorrn. Kram!



Mio: <3



Johanna: Tack :) Ses på Öppnis imorgon. Kram!

2010-10-10 @ 22:35:12
URL: http://karinhasselborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0