Måndag...

Nu ligger Leo nedbäddad i vagnen och vilar. Det börjar bli kallt nu. Tycker det är rätt svårt att veta hur mycket det är lämpligt att klä på... Blir ju alltid så konstigt innan man ställt om sig... Nu tycker man den känns iskallt med nån minus- eller nollgradigt, men om några månader kommer man vara ute och promenera i minus 15 och inte tycka det är nåt märkvärdigt alls...

I lördags hade vi (läs: Jonas) eldningsdag. Alla kvistar, träd å buskar som röjts ner eldades upp i en härlig brasa. Gick lite trögt från början, eftersom det var så blött. Jag och Leo var ute en sväng och beskådade elden. Leo såg helt fascinerad ut! Efter utepysslet var avklarat fick vi besök av finaste Fabian och hans föräldrar :) Vi fikade gott och grabbarna fick busa av sig lite. 

Sedan fredags natt har Leo sovit bra igen. Härligt för honom (å för oss med såklart). Minst sagt välbehövligt! Dessvärre så var han väldigt opigg under gårdagen. Febrig och rejält missnöjd med det mesta. Bestämde därav att vi skulle hoppa över "öppnis" idag och bara vara hemma och ta det lugnt. Vill ju inte riskera att han smittar andra skruttar om det nu är en förkylning som är på G. IGEN. Han är dock mycket piggare idag. Lite snorig och rosslig... Men det har han ju varit till och ifrån sedan förra förkylingen. Har liksom aldrig släppt riktigt. Så gårdagens missnöje och opigghet var förhoppningsvis bara tillfälligt <3 

Fick i uppdrag av Leos faster att fota honom (med skjortan å västen han fått av henne), så hon kan förstora bilden och trycka på canvasduk. Roligt uppdrag, men dock inte helt enkelt då prinsen inte vill sitta still en kortaste sekund. Efter mycket pyssel och skratt så fastnade han till slut på bild. Visar några av dom nedan:    



     


Kommentarer
Postat av: Josefine

Vad underbart söt Leo är, fin fin fina bilder! Förkylningarna går aldrig över, tråkigt för dom små liven, det är ju inte roligt då dom är sjuka.

Hoppas det bara var en kort förkylning som kom på besök!

Kram

2010-09-27 @ 14:10:43
URL: http://blog.tomakeitreal.com
Postat av: nettan

underbara bilder på söta Leo - kommer att bli en superfin canvastavla!!

krya-på-kram-till-leo

2010-09-27 @ 15:21:45
Postat av: GuggiS

Finaste Leo! Vilka toppenbilder!

Hoppas han är pigg till nästa kyrkis. Vi var där idag och det var jätteskoj =)

KRAM!

2010-09-27 @ 18:53:25
Postat av: mio

ååå min lilla gudson!! underbara älskade ♥

2010-09-27 @ 19:44:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0