Piggare...

Tur att magsjuka är en sjuka som inte håller i sig så länge. Idag har Leo haft en kräkfri dag. Så nu håller vi tummar och tår för att även natten går bra och att han under morgondagen kanske kan börja äta lite mat igen. Hans kost har dessa dagar bestått av yougert, blåbärssoppa och välling. Jag ska Vabba imorgon, så får vi se hur det blir på onsdag. Vill ju vara säker på att han är helt kry och kan äta bra innan det är aktuellt med dagis igen.

Han har i alla fall varit piggare idag. Busat på som vanligt. Och till hans stora förtjusning så hade han ju både sin far och mor hemma idag :) Vi var ute en sväng på eftermiddan för att skotta och få oss lite friskluft. Annars har vi bara varit inne och lekt, tagit det lugnt och läst en herrans massa böcker. Leo har börjat uppskatta att sitta tillsammans och kika i böcker. Något som jag länge försökt få honom att gilla- men hela tiden gått bet, då han inte kunnat sitta still ens någon minut. Men nu pekar han ofta på hylllan med böcker inne i lekrummet- sätter sig sedan i myshörnan och vill att man sätter sig med honom och läsa. Mysigt som bara den ♥ 

Rotade blad massa gamla prylar idag å hittade då min studentmössa, som Leo
såklart ville prova :) Känns galet att tänka att han en dag kommer att ha en sådan mössa
och bli mottagen av oss i parken! Liten som blivit så stor kommer bli ännu större ;)


Skojjigt värre att få stå på en stol och leka i köket. Roligast av allt är att hä på och
hä av vattenkranen :)



Kommentarer
Postat av: Elenor

Skönt och höra att Leo är piggare igen, inte kul då dom små är sjuk. Hos oss har vi klarat oss rätt bra från magsjukan...det är förkylningen som hälsat på hos oss istället. Melwin har feber, ont i halsen och allmänt hängig, lika så jag. Nu är det bara att vänta och se hur det blir för Noel (han som inte har varit annat än snorig sedan han till världen kom) =(

Läskig tanke att vi "snart" står i parken och inväntar våra grabbar =) Nog för att det är ett tag till dess men tiden går ju så fort.

Hoppas vi alla är pigga och krya snart så vi kan träffas snart!

Kram

2011-02-22 @ 08:25:17
URL: http://www.melwin.org
Postat av: Karin

Huvva! Hoppas att ni kryar på er fort och att Noel klarar sig! Ja, nu var det alldeles för längesedan vi sågs igen. Vi får skynda på att bli av med alla sjukor så kan vi ses snart :)

Ps. Leo hälsar så mycket till Melwin och Noel ;)

KRAM!

2011-02-22 @ 11:55:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0