Nya intryck föder lätt trötthet...

Här rullar dagarna på med jobb å dagis. Det har gått fortsatt bra för Leo på dagis. Han verkar trivas bra och det känns toppen. Dock så tror jag att han sliter lite ont medan dom är utomhus en stund på förmiddagarna. Han kan ännu inte gå i skor, så han blir mest sittande i pulka eller vagn. Det verkar inte vara överdrivet populärt enligt Leos mening, vilket man faktiskt kan förstå, då han ser många av de andra barnen springa omkring å leka i snön.. Har påbörjat lite gå-i-skor-inomhus-träning här hemma. Har dock inte gett så bra resultat ännu, men vi fortsätter kämpa på en stund varje dag :) Sen sliter han lite ont om kvällarna också på grund av att han blir SÅ trött. Är  nog lätt att det bli så, då dagisstart i allra högsta grad för med sig en hel del nya intryck. Det är som att han "ger allt" medan han är på dagis, lite till då vi kommer hem och sedan "faller ihop" å bara vill sova. Ikväll stod han vid bänken inne i köket och grinade å pekade på vällingflaskan redan 17:30.. Lyckades hålla ut honom ett tag, men det blev en riktigt tidig kväll... Han var så trött så trött.. Därav har jag bestämt att han ska få vara hemma imorgon. Vi har nämligen besök av hans farmor som mer än gärna vill tillbringa lite tid med honom. Var tänkt att han skulle gå på dagis samma tider måndag till torsdag denna vecka (för att bli van å få regelbunden tid där så här i början  ), men då jag ser hans trötthet så är det väl lov att ändra planen lite? Det tycker jag iallafall! Lite farmormys är nog precis vad han behöver nu :)

Och, hur känns det att ha börjat jobba lite sakta men säkert igen då? Jo tack, det känns mycket bra! Trevligt att träffa arbetskompisarna igen å att träffa tjejerna. Skoj att få börja tänka lite igen å analysera å fundera :) Det gillas!

Hör och HÄPNA, men idag har jag ingen nytagen bild på lager att visa.. Men det hör ju som till att mina inlägg här avslutas med en bild eller fler... Så det får bli en bild på en fin tavla istället. Ett riktigt konstverk faktiskt, enligt min mening ;)


Ett verk utfärdat av Fabian och Leo, december -10.
Julklapp till faster/moster :)








Kommentarer
Postat av: Marie

Ja det är hårda bud. Förstår att han blir frustrerad när han ser de andra barnen skutta omkring. Vilken tur att du har en blogg så att man kan få reda på det senaste, som tex var den där farmorn befinner sig. ;-)

2011-01-20 @ 09:50:05
Postat av: mio

å jag blev sååååå glad av tavlan!!



<3

2011-01-20 @ 12:40:56
URL: http://miosorganiseradekaos.blogg.se/
Postat av: Elin

Vad skönt att allt liksom "flyter på" nu! Förstår frustrationen från Leo dock. Ni skulle ha testat Kuoma-skorna Lilja har och se om han inte kan gå i såna (man kan fynda på Tradera sen..) De är så lätta! Lilja kan gå bra i dem både ute och inne, fast det kan vara svårt för henne med andra skor. KRAM!

2011-01-21 @ 21:17:07
Postat av: Karin

Marie: Ja, men nu hoppas vi på att han snart kan börja skutta omkring med dom andra :)Kram!



Mio: <3



Elin: Ja, det är härligt! Funderar på att styra ihop nån lunchdate snart.. Tack för tipset på skor! Ska ge dessa vinterkängor en chans till nu då han börjat gå i dom inomhus, annars ska vi definitivt testa dom. Kram!

2011-01-24 @ 08:12:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0