Imorgon = vardag för oss alla...

Imorgon drar vardagen igång även för Jonas och Leo. Semestern är nu över och förbi å dagis och jobb väntar bakom knuten. I helgen har vi knappt varit hemma nåt alls. Igår hade vi en heldag i Östersund. Vi var först på namngicningsceremoni för söta Thelma å sedan var vi på stan (yran) och strosade runt ett tag tills himlen öppnade sig å regent öste ner... Då for vi hemmåt! Väl hemma blev nattning av litet lejon inte den lättaste uppgiften då han slumrat till då å då under bilturen ;) 
Idag har vi spenderat dagen i Sörgårdsjön tillsammans med familj. Plockat lite blåbär, några kantareller (nån hade hunnit före), grillat, fikat och badat. Var riktigt varmt och skönt i vattnet. Till och med jag tog mig en simtur, och det vill jag lova att inte hör till vanligheten...

Förra veckan var Jonas och Leo i Nordigrå en dag. Jonas hjälpte pappa att snickra och Leo hade en härlig dag med Mio. I allafall så hade Mio och Leo varit nere vid havet och då hade nåra "grannar" kommit dit med sin hund. En lite kungspudel närmare bestämt. Leo hade med förtjusning i blicken gått fram och klappat den lilla vovven och sagt bäää bäää bäää ;) Enligt honom var det alltså ett lamm eller ett får å ingen hund... Tur att ägarna valde att skratta istället för att ta illa upp ;)




Mycket tid spenders såklart utomhus å bärplockning/ätning är en favoritaktivitet
just nu! Hallon, vinbär, ärtor, rädisor å rabarber... Även nån sur äppelkart och ett rönnbär
har han hunnit smaka på ;)


Se här... Skam den som ger sig!

  
Till middan idag plockade vi både ärtor, rädisor och tog upp lite potatis...
Extra gott smakar det då man odlat det själv :) 

 
En kvällstur i kärran ♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0