Härliga dagar..

Vi har haft riktigt härliga dagar under långledigheten. Var trött som en tok förra veckan, så 5 lediga dagar satt fint! Jag har haft besök av fina Fia. Var ganska precis ett år sedan vi sågs innan det, så det var verkligen superskoj att få spendera några dagar tillsammans. Leo fastnade för henne ganska snabbt, så dom har både busat, lekt och myst en hel del. Under dessa dagar har vi varit på stan, tagit härliga långpromenader, varit på marknad, varit i lekparker, njutit av solen, blåst bort i "halvorkan", ätit gott och bara varit! Tomt blev det då vi lämnade henne vid bussen i morse.

Leo är inne i en härlig period just nu. Har så många gåner skrivit om då han är inne i jobbiga perioder, så nu måste jag skriva när det är en härlig period också... Det är en "gör-ofta-så-att-mammahjärtat-smälter-period". Han ger titt som tätt varma kramar som går rakt in i hjärtat och han skrattar mycket och ger en så mycket positiv energi ♥ En favortitsysselsättning just nu är att skrämmas. Antinger gömmer han sig och hoppar fram och säger bu eller så sitter han bara och tittar åt ett annat håll och plötsligt vänder om och säger bu.. Då hoppar man såklart till och det tycker han bara är SÅ roligt! 3 mornar i rad nu har det första vi hört från honom varit bu, också har han suttit i sängen och skrattat då nån av oss gått in till honom :)  

Jonas har pysslat på med målning i helgen. Han fick även hjälp av sin far i två dagar. Det är lillhuset som har målats. En sida är kvar innan det är klart. Även dörren skall målas om och sedan ska en ny trapp göras också-

Idag har vi varit i ådalsby och firat nationaldagen samt tittat på och blivit stolta då pappa/morfar/svärfar/farfar blev tilldelad pris från västernorrlands idrottsförbund! På eftermiddagen blev det grillning, samkväm och kusinbus på skolis. Imorgon är vi redo för en ny arbets/dagisvecka och min allmenacka har just visat mig att jag bara jobbar två veckor (sju arbetspass) till innan sommarsemestern. Hallå... Var tar tiden vägen?

                                              
                                                              Fiabesök ♥







Trädgårdesmästaren Leo ♥



   

Kanske måste förtydliga vad sista bilden egentligen visar. Den 
visar en liten grabb som tycker att det är roligt att klappa myror :) 

Prismottagning ♥




 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0