Härliga sommarvärme,midsommarfirande,mini-semestertripp och prickigt lejon...

Gud vilket väder. Så varmt, så skönt, så sommrigt. Fantastiskt! 

Midsommarafton firade vi här hemma tillsammans med familj och vän till familj- precis som förra året :) Det som var nytt för i år var att vi mitt på dagen, efter en god midsommarlunch, besökte ådalsbyn där firandet var i full gång, trots en gnutta ostabilt väder. På kvällen blev det grillat, tårta, kubspel och trevligheter.  

På midsommardagen drog vi iväg på en liten mini-semestertripp. Söderhamn var målet, där vi besökte goda vänner (Erik och Therese) och hade en mycket trevlig helg tillsammans. Erik hade både fyrhjuling, åkgräsklippare och diverse cooola (läs: brummande) saker som han visade Leo, och därmed blev han blixtsnabbt en storfavorit hos lille-man :). På Söndagen åkte vi till Furuvik och gick på djurparken. Leo verkade verkligen njuta av denna tripp och resterande tiden av resan gick han glatt runt och gjorde olika djurläten ;) I måndags åkte vi hemåt igen. Vi stannade i Sundsvall för lunch och några ärenden. Sedan mötte vi upp Lina och Jörgen som var påväg till Sollefteå. Tillsammans gjorde vi en liten utflykt till en badstrand, där vi spenderade ett par timmar innan vi begav oss hem igen. På hemvägen upptäcktes prick efter prick på Leo. Något som jag då "klassade" som bett eller värmeutslag kan jag med all säkerhet nu säga är vattkoppor. Nu har han prickar mest överallt. Men han är inte opigg på nåt vis, så det är ju skönt iallafall.

Annars har vi bara Njutit av sommar, sol och semester. Leo har lekt och busat en hel del med sin kusin och vi har badat i massor. Igår kväll var Lina, Jörgen, Elin och Tony här på middag. Mycket trevlig kväll hade vi! Att sitta ute på altanen mitt i natten och fortfarande känna att det är varmt ute hör inte direkt till vanligheten.




Midsommarfirande!



  

Härliga sommarvärme...


Påhittiga Josefine har gjort bananglass till grabbarna. Fryst banan rullad
i kokos som avnjöts på pinne. Riktigt gött tyckte grabbarna!


Grabbarna hjälps åt att vattna potatislandet ♥


Bad, springa genom vattenspridare och bus på gården!




Kommentarer
Postat av: Elenor

Vilka underbara bilder på smågrabbarna =)

2011-07-01 @ 06:49:11
URL: http://www.melwin.org
Postat av: Karin

Riktiga sommarbilder :)

2011-07-01 @ 21:27:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0