Bla bla bla Vabbvabbelivabb...

Det blev en kort dagisvecka för Leo även denna vecka. Dem ringde i går på eftermiddan och sa att han hade fått feber. Mio var snäll att gå och hämta honom med det samma. Tack! Idag har vi vabbat halva dagen var och inför imorgon var det jag som drog "vab-lotten" ;)

Har förstått att det inte riktigt kommer att bli heltidsarbete framöver. Det har redan blivit några vab-dagar här och där- och jag misstänker att det blir flera. Hade en tro om att allt rännande på "öppna bacillskolan :)" (läs: Öppnis) skulle hjälpa till lite i det här med uppbyggnad av immunförsvar, men det verkar dessvärre inte som att så är fallet. 

Hur som helst så kan jag inte direkt påstå att Leo är särskilt opigg. Det är snarare så att energin är på topp. Men han har en riktigt otäck hosta och är rosslig, snorig och täppt. Så det är bäst att låta han bli fri detta innan han återvänder till dagis. Vill ju undvika att han smittar de andra barnen, även om det verkar som att denna bedrövliga hosta bara går runt runt. Har iallafall försökt få honom att ta det lite lugnt idag. Men jag lovar att det inte är den lättaste uppgiften ;) Nu har han även börjat öppna ytterdörren och går ut på bron. Så är man inte i precis närheten av honom så är det nog bäst att från och med nu komma ihåg att inte glöma bort att låsa dörren :)

En favoritlek just för tillfället är att, med stolthet i blicken, visa var diverse kroppsdelar sitter- då man frågar honom. Roligaste blir då vi kommer till magen. Då drar han upp tröjan och spelar trumma på magen och skrattar gott ♥ Sen tycker jag att han är sötare än sötast då man frågar var rumpan är. Då skyndar han sig att vända sig om.. som att han skulle finna den där bakom.. 

Annars har Leo:


Kört runt bruno-björn i vagnen...


Testat koncentrationsförmågan genom att bygga torn...


lekt titt-ut i tältet...


...samt tagit välbehövliga vätskepausar. Som numera gärna intas visa sugrör..
Så spännande och kul att få dricka på det sättet :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0