Rolig, klok och tänkvärd...

En rolig bild med några få rader text som säger så mycket klokt. Så mycket tänkvärt :) Man kan säkerligen tolka den på en mängd olika vis och ju längre man funderar över budskapet så ploppar det upp nån ny tanke... Men framförallt tycker jag att den talar om att tydlighet är oerhört viktigt samt att missuppfattningar med mer eller mindre konsekvenser lätt kan ske!





Jag och Leo fick en bra start på denna vecka. Vi tog nämligen en härlig sovmorgon. Kommer inte ihåg när det hände sist. Han brukar numera vilja kliva upp redan mellan 6-6:30, och brukar icket ha någon som helst plan på att somna om eller ligga och dra sig lite.. Det hade han nog inte, till en början, imorse heller.. Han vaknade strax efter 6 och fick välling å efter det gjorde han tappra försök att vara pigg och börja busa. Men hans ögon var som två smala sträck och han var så trött så han knappt hängde ihop. Efter många om och men fick jag honom att lägga sig ner för att vila lite till å när han väl slappnade av så somnade han som en stock och slog inte upp sina blå förrän några minuter efter nio och var då på ett strålande humör! Skönt och välbehövligt med lite extra sömn för både mor och son ;)

Kommentarer
Postat av: Linda

Gud så skönt med sovmorgon. Mitt busfrö envisas med att vakna före 6 varje morgon.



Bra bild, Karin. Den var verkligen tänkvärd och rolig på samma gång =)



Kram

2011-03-21 @ 12:44:20
Postat av: Elenor

Hej vännen! Skönt med en sovmorgon, det är man ju inte direkt bortskämd med nu för tiden =)

Har tänkt ringa dig i flera dagar nu vilket inte har blivit av...men vi får höras nån dag och surra lite! =)

Ha en bra dag!



-Kram-

2011-03-22 @ 07:36:51
URL: http://www.melwin.org
Postat av: Karin

Linda: Ja inte helt fel med en sovmorgon :) Ja, jag fattar inte varför dom små måste vara så morgonpigga ;) Vi måste ses snart! Ska ni på Öppnis på fredag?

Kram!



Ellen: Har tänkt ringa dej också massor med gånger men du vet "ska bara" "ska bara" hehehe. Hörs snart!

KraM!

2011-03-22 @ 20:05:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0