Fyndardag och nytt rum...

Idag har jag varit i Kramfors tillsammans med Elli, Josefine och Mikaela. Det blev en likadan tripp som i våras då vi var iväg. Först bytesmarknad sedan Erikshjälpen och därefter matstopp på Sylos innan vi avslutade med Dollar. En hel del fynd gjordes även denna gång och man känner sig nöjd så nöjd över att ha betalat nästan noll och ingenting och ändå komma hem med både vinterkläder, vinterskor och diverser annat. Dessutom hade vi en ypperligt trevlig dag tillsammans!

Nu är Leos nya rum äntligen klart! Vi stötte på en del klater på vägen. Bland annat så hade vi tagit med oss fel färg på sägen hem från IKEA... Men nu är som sagt allt färdigt och klart och resultatet blev inte exakt som den bilden jag från början hade i mitt huvud, men det blev bra! Leo har inte fått vara med då vi fixat och trixat i rummet. Har gjort allt medan han sovit. Meningen med detta var att jag ville att han skulle få det nya rummet som en överaskning och gå runt och titta och upptäcka allt i lugn och ro då det var helt klart. Så på eftermiddan idag var det dax. Han tyckte  det var mycket roligt att få leka i och utforska det nya rummet :) Sängen gillade han skarpt å lade sig tillrätta ett flertal gåner å sa "sova" "ny" ;) Han har en krokodilspegel på rummet som har en ficka där jag bestämde att vi ska förvara hans napp på dagarna. Tanken är att han ska hämta den där då det är dags att sova och lägga tillbaka den igen då han stigit upp på morgonen. Jag visade honom detta och för varje gång han provlåg sängen gick han först och hämtade nappen och lade sedan tillbaka den i krokodilens ficka då han klev ur sängen.  Verkade tycka att det var ett roligt påhitt att krokodilen vaktar nappen ;)

Nu ska han få bekanta sig med detta rum ett tag och sedan börja sova där. Känns inte riktigt som rätt läge att byta sovplats precis nu. Han har nämligen sedan någon vecka tillbaka vaknat nästan varje natt och varit tokledsen. I natt var han helt förkrossad i över en timme och gick nätt och jämt att lugna ner... Förmodligen en massa drömmar som spökar... Så då känns det bra att kunna vara nära snabbt! Men så fort han börjar sova tryggt om natten igen så får han inviga den nya sängen :)

Imorgon ska vi åka till Nordingrå och höstfixa. Det ska bli mysigt att tillbringa en till dag där. Så nu hoppas vi på goväder!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0