Söndag

Sådana dagar som det nu varit har man lätt att förstå varför man alltid går omkring och längtar till sommaren. Det är ju helt fantatiskt! Bara att ha dörren öppen, hänga tvätten ute, sitta ute och äta mat, äta en glass i solen, ha vattenkrig å få sitta och titta på lyckliga grabbar som springer runt i gräset så dom blir helt slut! Å att Jonas nu ska vara ledig i 3 hela veckor känns ju toppen. Vi har en lång "att-göra-lista", men bara roliga saker som att fixa på gården å sådär. Den viktigaste planen är att bara njuta av ledighet och umgås.

Igår var vi på Skolis och grillade. Alltid lika gott & trevligt. Idag har vi uträttat lite ärenden på förmiddan. Efter vila för Leo å lite lek/mys med Noah så var vi ute på gården och njöt av finvädret. Jossan, Fabbe, Mio och mamma kom också hit och solmyste med oss.

Tycker det är så roligt med Noah nu. Han har börjat med så mycket olika ljud å ser så koncentrerad ut då han "snackar" med något. Oftast är det hans egna händer han håller upp framför ögonen och "pratar" med :) Filmade han idag då han låg och "pratade", ska se om jag får till att få in den videosnutten här nån dag. Inte min grej att veta hur man fixar sådant, men med lite hjälp kanske ;)

 

Hela mitt grabbgäng på en å samma bild <3

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0