Bla bla blandat och bilder...

Igår var vi på stan en sväng sedan var vi på risön och spanade på massa bilar. Min kunskap om och intresse för gamla bilar (läs: bilar överhuvudtaget) är = noll, jag tycker bara att det är roligt när det väl händer något i Solle.. Så om det är bilar eller något annat att titta på har mindre betydelse.. Dom sålde gohamburgare där å då var jag nöjd :) På kvällen blev det grillat med trevligt sällskap!

Leo har matvägrat både igår och idag. Jag försöker verkligen med allt, men det går bara inte. Nån sked då och då kan slinka ner, men icket en hel potion.. Idag ville han inte ens ha fruktpure.. Han dricker gärna vatten iallafall och det känns ju bra. Blir inte klok på vad det är som gör detta.. Han är ju pigg i övrigt så jag har svårt att tro att det beror på typ magsjuka eller nåt... Hoppas det inte håller i sig nå länge bara. Jag som går runt och är småorolig för det mesta kan ju säga att detta gör mig stororolig... 

Idag har vi äntligen hunnit fixa lite ute. Precis när vi kom ut började det naturligtvis tokregna. Men vi har tänkt att göra dessa saker så länge nu så vi ignorerade regnet och körde på ändå :) Som tur var kom det ju bara nåra skurar och solen tittade ju faktiskt fram emellanåt. Jonas har krattat jord och sått gräs med mer och jag har planterat :) Känns så härligt att äntligen fått det gjort. Mest nöjd är jag över blommorna på bron. Känns lite mer aktuellt att ha fina blommor i krukorna än den utblommade ljungen som jag bara för några veckor sedan tog bort (bättre sent än aldrig) :) Jag planterade även två tomatplanter. Och jordguubbar (i ampel och i kruka). Sen blev det lite örter planterat också. Basilika, dill, gräslök, lavendel och persilja.. Hoppas nu att det blir lyckat så det blir nåt av det och inte bara jord i en kruka :) Har även köpt morot och sockerärtor.. Men det han vi inte med att plantera idag så det får bli en annan gång.

I morse blev jag så rörd så jag började gråta.. Jag hade fått sovmorgon och var uppe och gjorde mig iordning då Jonas ropade att Leo ville mig nåt innan han skulle vila :) Gick ner och då hade Jonas tagit med sig Leo på Konsum och köpt en blomma och min favvoinsmörjningskräm till mig och gjort te.. Han sa att det är klart Leo vill ge sin älskade mamma en present på morsdag.. Blev så rörd över att Jonas är så underbart snäll å go. Sen när jag möttes av en Leo som bara tokskrattade och räckte armarna mot mig (hade ju inte sett mig på flera timmar :)), så kunde jag inte hålla tillbaka tårarna.. Mina fina älsklingar <3  





  
  





Inte mycket att berätta...

Vi har verkligen haft en toklugn vecka.. Inte gjort speciellt mycket alls.. Tyckte det nyss var måndag, men så vips är det helg igen :) Hoppas hoppas på bättre väder än vad det är nu så vi kan fortsätta fixa ute.
Igår var vi på BVC för vägning. Känner att jag vill ha lite koll på vikten nu med tanke på alla matändringar, allergin och stul med magen å sådär.. På eftermiddan igår var det första gången jag och Jonas åkte hemifrån tillsammans utan Leo.. Känndes riktigt skumt faktiskt. Som att vi hade tappat nåt typ :)
Leo var hemma med moster och busade och mådde gott. Tanken var att Jag och Jonas skulle ta en helkväll å fixa på gården, men så blev det inte när det regnade så mycket. Då ändrade vi plan till att åka på Bodens å fixa lite fint,, men se det gick inte heller för dom stängde precis när vi kom (hade fått för mig att dom hade öppet till 19)
Så vi for å handlade lite istället sen hem till skrutten igen :)
Det ända positiva med detta usla vädret är att man får en hel del gjort inne.. Idag har jag plockat på med allt möjligt och känner att jag fått undan en del saker som jag tänkt att göra länge.. Medan Leo vilat har jag även hunnit pyssla med foton å lite annat. Älskar att pyssla.. Jag gjorde lite fint på Leos rum också :)
Nu väntar jag på att han ska vakna och på att Jonas snart ska sluta... Ikväll när Leo somnat ska vi äta gomat, dricka ett glas vin å se film.. Längtar :)

  


Sundsvall

Idag har vi varit i sundsvall hela långa dagen. Jonas tog ut en semesterdag, så vi åkte alla tre. Var först hos ortopeden för att titta till lillfossingen. Allt såg fint ut, vilket kändes SÅ härligt att höra. Efter det åkte vi på massa olika affärer och handlade lite smått å gott.. Leo har varit en tröttis idag och sovit mer än han varit vaken känns det som. Sov både resan till och från sundsvall.., vilket även jag passade på att göra. Härligt som bara den. Men det tyckte inte nacken efteråt :) 
I går hade vi en heldag ihop med Erica, Ian, Tove och Isaac. Vi var vid en lekpark och lekte, fikade å myste i blåsten (Leo och Isaac sov mest :))  Mycket trevligt var det!! Jag tog bilen ner på stan då jag inte riktigt hade hållit tidsplanen.. Efter vi "lekt" klart gick jag å Leo ett ärende på Jysk sen började vi promenera hemåt.. Gick nästan ända till konsum innan jag kom på att jag hade ju bilen parkerad vid hullstaperkeringen (hehehe). Snacka om att vara förvirrad. Vad ska man skylla på nu när man inte ammar längre?!




6 månader

Idag fyller det finaste vi gjort ett halvår! Grattis älskling!
Helt otroligt att tiden gått så fort. Man hinner ju knappt med att reflektera över att man faktiskt är mamma nu och har en son som just var en pyttebebis och nu är ett litet barn. Ens känslor för sitt barn går nog inte riktigt att sätta ord på.. Jag älskar honom så enormt mycket! Är en aning sentimental nu då jag just suttit och tittat på foton från Leos allra första dagar samt läst lite dagböcker och sådär.. Tänk att man känner ett "band" till sitt barn redan under tiden det är i magen. Hittade en liten dikt som jag skrev i slutet av graviditeten: 

Välkommen när du väl kommer...
Totalt ofokuserad. Helt och hållet i en annan värld. En ny värld. En fantastisk värld som består av längtan, lycka, förhoppningar och otålighet. Vill träffa dig nu. Vet att det är kort tid kvar och att tiden ändå går så fort, men det har ingen betydelse... Vill ändå att snart ska vara nu. Allt runtomkring, som annars känns både givet och viktigt, spelar nu mer en minimal roll i mitt liv. Kan bara inte koncentrera mig på annat än vad som komma skall. Längtar efter dig. Dig som jag älskar så innerligt trots att jag inte träffat dig ännu. Du är så önskad, älskad och efterlängtad som ett litet ofött barn kan bli <3

Ibland (läs: rätt ofta) kommer jag på mig själv med att lägga energi på småsaker.. Att exempelvis vara irriterad och arg när jag städar, att klaga över att det ska handlas eller tvättas igen, tycka synd om mig själv för att jag är trött osv.. När jag sedan reflekterat över mitt liv och alla som ingår i det, blir jag så less på mig själv som ens lägger energi på små skitsaker här i livet... Jag älska mitt liv och alla fina människor som förgyller det, och energin ska gå till att visa det och ingenting annat :)

Så,, nu tror jag att jag slutar här innan jag blir allt för poetisk (eller patetisk)..

  






Söndag igen...

Tänk att det känns så speciellt med helg trots att man är ledig varje dag. Men det är så härligt när Jonas är hemma på dagarna. Synd bara att helgerna har en förmåga att gå i raketfart. Denna helg har vi mest bara tagit det lugnt. I går morse fick jag ta sovmorgon. Klev upp 9:30. Helt konstigt kändes det.. Men SÅ härligt. Leos farmor och farfar var här och hälsade på över dagen. Idag har vi mest bara plockat på med olika saker både inne och ute.. Planerat lite saker som skall göras m.m. På eftermiddan var det lite ombytta roller.. Då var Jonas med Leo och jag var ute och klippte gräset och fixade lite på gården. Jag gillar verkligen att klippa gräs.. Dels är det lite halvjobbigt så jag som är så kass att träna i övrigt ser det som ett träningspass. Och dels så är det härligt att bara gå runt runt å fram å tillbaka och bara tänka och fundera lixom :) Jonas vill köpa en åkgräsklippare, men gör han det så tror jag att jag kommer att fortsätta klippa med den vanliga klipparen ändå :)  

  




 

Bilder och lite tankar...

Tänk vad det har förändrats... Förr var det ju alltid sommar, sol å varmt i typ Juli å Augusti.. Det kändes som ett nederlag att ha tidig semester (typ i juni).. Men de senaste åren har ju sommaren börjat redan i Maj.. Jag är övertygad om att det är bättre väder NU än vad det kommer att vara i mitten av Juli..  SÅ det är bara att passa på att njuta så mycket som möjligt av det härliga vädret.. Det har vi verkligen gjort idag. Först åkte vi till Hanna och fikade. Mycket trevligt då det var väldigt väldigt länge sedan man träffade henne (annat än att säga hej på stan).. Leo fick även träffa lite bebispolare där. Lilja, Alvin och William. Efter det for vi bara hem en snabbis för att äta mellis och sedan tog vi en prommis med systeryster och Jossan. Vi gick ner på stan och köpte glass. Efter promenaden var vi bara hemma en stund för att möta upp Jonas och för att ge Leo lite middag sedan bar det i väg till Anders å Josefine på fika. Dom Hade gjort supermysigt med filtar och gofika ute på gården. En riktig härlig sommarkväll har vi haft. Leo verkade också trivas toppen. Inte konstigt då han fick umgås med sin kusin samt fick en hel del mostermys <3

Det har fortsatt vara lite strul med tider för mat å vila å sådär .. Men även om jag verkligen tycker om att ha rutiner på saker och ting så känns det just nu som det får bli lite som det blir ett tag framöver.. Det har varit så stora förändringar för Leo på kort tid så det är inte konstigt att saker krånglar lite.. Känner just nu att det är bättre att ta dagen som den kommer och göra det bästa av den lixom. I och med att det uppdagades att han var allergisk mot mjölk så slutade jag amma helt och hållet (hade ju påbörjat att sluta, och då jag enligt läkaren var tvungen att hålla uppe med amningen i en hel vecka för at vara säker att inga mjölkprodukter jag ätit skulle finnas i bröstmjölken, så valde jag att sluta amma istället). Sedan var han ju sedan typ två månader tillbaka van vid en viss mat.. Ex. hans favvogröt (som han fick allergin av). Denna har jag bytt ut mot mjölkfri gröt som inte alls smakar lika gott.. Och inte nog med en radikal och total matförändring så har han ju just fått tänder som spökar lite nu och då också.. SÅ.. Det jag försöker säga är att jag tycker han gör det bra som inte gallskriker hela tiden p.g.a alla dessa förändringar. Så det känns inte så farligt att inte rutinerna funkar klockrent just nu!           

Ganska trevligt det här med att blogga ändå.. Jag var lite skeptisk från början.. Härligt att få skriva av sig lite lixom. Sen är det ju frågan om någon orkar läsa allt mitt svammel :) 

Nu kommer massa bilder istället! 

   



                   



Rädsla och maktlöshet

I måndags blev jag RIKTIGT rädd.. Jag gav Leo gröt till middag. Som vanligt åt han med god aptit och det var lixom inga konstigheter.. Men typ bara nån minut efter han fått sista skeden började han bli röd runt munnen å ner mot halsen.. och bara sekunder efter blossade det upp massa prickar å blämmor (typ nässelutslag).. och jag tyckte han blev uppsvälld lixom.. Så här i efterhand är jag stolt över mig själv att jag kunde behålla lugnet så bra.. Ville inte stressa upp Leo. Men jag han tänka en hel del tankar kan jag säga... Hur som helst ringde jag sjukvårdsrådgivningen och dom sa att vi skulle åka in med en gång.. Medan jag talade med dom blev blemmorna allt fler så vi kastade in oss i bilen och for .. På väg till sjukan började allt lägga sig och Leo verkade totalt ovetande om att något var galet.. Han skrattade å "prata" på som vanligt. Vi valde dock att åka in ändå och det var tur det.. För att göra en lång historia kort så visade det sig att prinsen är allergisk mot mjölk.. Dom gjorde ett test på sjukan som han reagerade starkt på.. Jag var övertygad om att det var äpple eller mango han hade reagerat på, då gröten var smaksatt av det.. Men så fel jag hade.. Och vilken J---A tur att vi åkte in och att dom kom fram till detta.. Annars hade han (som kvällen innan) fått en hel flaska ersättning på kvällen innan läggdax.. Och om han reagerade så kraftigt på skummjölkspulvret i gröten så vill jag inte ens tänka på hur reaktionen på ersättningen hade blivit... Huvva..

När vi kom hem den kvällen var Leo helt slut.. Han grät som bara den då jag försökt få i han mjölkfri ersättning som vi fått på sjukhuset. Han vägrade att äta den (förståligt då den verkligen smakade ILLA). Han blev riktigt otröstlig ett tag och jag kände mig så maktlös. Det tog ett bra tag innan han lugnade sig. Har inte hört honom så ledsen någon gång förut. Det slutade med att han fick en banan och lite morot som kvällsmat innan han totalslocknade i min famn.. Satt LÄNGE med honom i famnen och tänkte på hur mycket jag älskar honom <3

Igår var Leo en riktig tröttis. Kanske inte så konstigt med tanke på vad han kvällen innan fick genomlida. Vi var hemma hela dagen. Fick besök av Erica och Isaac på förmiddan och efter lunch kom Josefine och Fabbe hit.

Denna dag har vi varit lite mer aktiv. Har varit på lunch med goda vänner i Para, städat, tvättat och gått en liten prommis.

 









Stadstur, marknad å sol

Igår fick Leo premiäräta lunch utomhus medan vi andra fikade. Tror han gilla att vara ute. Det finns ju så mycket att kika på och så mycket nytt att upptäcka. Dock så tycker jag att det är svårt att veta vad som är rimligt att ta på för kläder.. Men man får väl testa sig fram å se vad som verkar funka bäst lixom.. Efter lunch promenerade vi ner till min syster och gick med henne på stan en sväng. Jag köpte en liten tandborste till Leo (försökte få borsta bissingarna lite i morse men det gick inge vidare. Han tror att tandborsten är nått ätbart så han tuggade å smackade som bara den. hehehe. Men övning ger väl färdighet kan jag tro!). Efter stadsturen mötte vi upp Jonas och pappa och gick på marknaden en sväng. Annars har vi bara njutit av sol och värme, fixat lite ute på gården, luftat fötter :) och busat.

De tider som funkat så bra för Leo med mat å vila å sådär har nu helt plötsligt totaländrats.. Han vill inte alls vila då han brukar vila. Och då jag tycker han borde vara pigg, då är han helt plötsligt toktrött.. Osv.. Inte alltid lätt att göra rätt :) Hoppas man landar i nå bra tider snart igen.. Rutiner är bra tycker jag :)

Ikväll är vi bortbjudna på middag. Ska bli supertrevligt! Hoppas även på att få träffa Josefine å Fabian som äntligen kommer hem igen :) Leo saknar ju sin kusin ju :)

   






Bissingar...

Idag har vi återigen varit ute mest hela dagen. Bara varit in när det varit dax för mat och då det började tokregna såklart. Jag har ett tag misstänkt att det varit tänder på gång för Leo, då han gnuggat med fingrarna i munnen och verkligen "bitit" på allt han kommit nära. Idag när vi var ute var han nära att käka upp vagnen (hehehe) och då var jag tvungen att titta efter igen och nu känns och syns dom minsann :)
Lillgrabben börjar verkligen bli stor:)

Dom börjar bli klar med renoveringen nu. Dom har fått till det jättebra och det kommer bli superfint när gräset växer upp igen. Idag när vi var ute fick jag verkligen sommarkänslor. Att bara kunna låta dörren stå öppen, att gå ut utan att måsta klä sig en massa, att gå en liten promis och köpa glass, att bara sitta på bron och titta, tänka och fundera. Älskar sommar och sol och det känns helt obeskrivligt fantastiskt att man ska vara ledig en HEL sommar <3 Underbart!   

    


Full rulle

Igår hade vi fullt upp hela dan. Var ute en hel del och tittade på när dom jobbade med renoveringen. Min insats var att bestämma var buskarna skulle ställas tillbaka :) Fantastiskt väder det var. Snart är det sommar!!!
Just nu ser vår gård verkligen ut som en byggarbetsplats. Men jag trodde jag skulle tycka det var jobbigare att se än vad jag faktiskt tycker. Det känns bara bra att vi får detta gjort. Och det går undan vill jag lova :) Jag längtar Så tills allt är klart å gräset vuxit upp igen och jag får göra fint. Ställa ut tomatplanter. Jordgubbar. Å plantera nå fina blommor i krukorna på bron. Snart så!!!

Denna dag startades med lite städning. Efter Leo käkat lunch for vi och hälsade på Elli med familj. Dom har just fått en ny familjemedlem så vi ville uppvakta och få tussa på honom lite. Han var SÅ söt och SÅ liten. Leo såg ut som en jätte i jämförelse. Å jag som tycker att Leo fortfarande är så liten :) När vi var påväg hem stannade jag å handla så jag kunde fixa tacomiddag till renoveringsgänget. Uppskattar verkligen att dom jobbar så flitigt och är så duktiga!!!   
Strax efter vi kommit hem igen kikade Erica och Ville och deras barn förbi. Roligt att få träffa dom en sväng. 

Efter att ha badat å nattat Leo har jag spenderat kvällen i soffan. Så härligt att bara sitta och inte göra ett skvatt. 

     


                                                                                 

 


Sol å prommis

                                     

Vi var ute en stund innan lunch å kikade på vad dom har fixat med grunden. Dom har verkligen jobbat på bra. Hunnit en hel del redan :) Nu ska vi bestämma var alla buskar å små träd ska ställas tillbaka. Inte det lättaste när det är lite svårt att komma ihåg hur alla såg ut när dom blommade. Men det blir nog bra tillslut :)

Efter lunch tog vi och Leos farmor en prommis i det fina vädret. Vi gick ner på stan. Som vanligt kunde jag inte låta bli att köpa lite kläder åt Leo. Jag köpte bland annat en solhatt som var SÅ söt :)
Efter stadstrippen gick vi å fikade lite sen bar det av hem igen.
Idag fick Leo barnmat till middag ist för amning. Det verkar ha funkat. Han har inte klagat än iaf. Vi får väl se.

Bäverspan har vi också hunnit med. Dock utan resultat.

Ikväll blir det en tidig kväll. Är SÅ trött. Funderar på att gå å knyta mig samtidigt som Leo. 

                                     


Inget speciellt..

Att ge en portion gröt precis innan kvällsamningen har funkat toppen. Innan det har Leo oftast vaknat kring 3 eller 4 och käkat, men nu står han sig till typ 7-8-tiden. Har bytt ut lunchamningen till puré och funderar nu på att så smått börja byta ut även middagsamningen å endast amma morgon och kväll. Tycker att det börjar kännas rätt att göra så. Leo verkar gilla att testa olika nya smaker och jag tycker det funkar bra med det målet jag bytt ut. Vill dock inte stressa på, utan det får ta den tid det tar. Det kommer nog kännas riktigt tomt att sluta amma, men jag får se till att vi får härliga mysstunder ändå :)  

På förmiddan idag tog Leo ett längre sovpass än vanligt. Han brukar bara sova typ 30 min innan lunch, men idag sov han över 1,5 timma. Då jag var intställd på den vanliga halvtimmesvilan så stressade jag som vanligt på med tvätt, undanplockning å andra "måsten", så när han sedan sov en timma extra så blev jag helt plötsligt helt görarlös. Det händer ju inte så ofta nu för tiden så det kändes skumt rent ut sagt :) Bara gick runt runt lixom och kom inte på något att göra. Tur att en vän ringde just då å räddade mig från att bli alldeles för uttråkad. Hehe :)
 


Renoveringen har gått fortsatt bra. Dom jobbar på som bara den från morgon till kväll. Uppskattar verkligen att vi får så mycket hjälp!

Imorgon ska jag ta med mig Leo och gå på bäverspan. Det är tydligen en bäver som håller hus i dammen nedanför vårat hus. Ska se om jag får se han (eller hon). Helst av allt skulle jag vilja se en björn, men då får jag nog leta mig  ut i skogen istället :) Och då lämnar jag nog Leo hemma..


       



När Allt är billigt blir det dyrt....

... Jag och Josefine tog med oss våra skruttar och for till Dollar idag. Hade ingen plan på att handla så mycket egentligen, men det blev en hel del ändå. Bara tråk-städ-saker å sådär. När vi kom hem satt vi och myste i solen ett tag. Blir så glad av solen. Snart är det sommar. SÅÅÅ härligt. Tänk att få vara ledig en hel sommar. Helt fantastiskt ska det bli :) 

Efter gomiddag å fika så busade jag å Leo en stund sen avslutade vi dagen med ett bad :) 


Ett foto som jag tog för ett par veckor sedan på fina kusinerna <3  


Renovering och Roadtripp

Då har renovering av grunden till huset påbörjats. Som jag har gruvat inför detta. Dränering och Isolering är vad som skall göras. Detta har varit planerat ända sedan vi köpte huset, men ändå tycker jag det känns jobbigt. Vet egentligen inte varför det känns så. Vet ju att det blir bra och att det förmodligen heller inte kommer att ta så lång tid, men nåt gör att jag blir stressad över sådana saker. Riktigt stressad. När grävaren var här i veckan och grävde upp allt så fixade jag inte att se det så jag å Leo for till Anders, Josefine å Fabian istället :) Hur som helst så har Jonas, hans pappa och pappa jobbat med detta hela dagen. Jag är inte riktigt på det klara med exakt vilka moment som ska göras, men dom säger att det har gått bra i allafall så det låter ju fint :) På förmiddan var jag och Leo ute en sväng och såg så dom jobbade på bra :) 

       

Efter lunch följde vi med Anders, Josefine och fabbe på roadtripp. Vi hade en trevlig dag tillsammans! Var inte hemma förrän kvällen så då blev det gröt, amning å nattning direkt när vi kom hem.



Vilket fantastiskt väder det har varit idag. hoppas på sol även imorgon så kan man kanske sitta ute och få lite färg på nosen :)


En dag i goda vänners sällskap

Igår var en sån dag då allt bara krånglade och kändes tungt å jobbigt.. Inget blev som jag ville att det skulle bli. Dessutom var jag trött som bara den, vilket inte gjorde saken bättre. Nåt bra lyckades jag åstadkomma i alla fall. Jag å Leo var på jobbet en sväng och fyllde i papper för planerad föräldraledighet samt semeste. Sedan for vi till forsmo å hämtade några byxor till prinsen som jag hade lämnat in hos Evas syservice. Mycket mer än så blev det inte.  

Denna dag har varit betydligt bättre :)
Att vara i goda vänners sällskap betyder verkligen jättemycket.
Erica å Isaac kom hit på morgonkvisten och vi började dagen med en prommis i det fina vädret. När vi kom hem igen fixade jag lite lunch lagom till att huset fylldes av goda vänner och söta barn <3 Vi hade supertrevligt! Fantastiskt att få vara mammaledig samtidigt som så många av sina kära vänner!

I övrigt har vi bara tagit det lungt å myst en massa.

          
                                           Kvällsmys i soffan
Morgonmys i soffan


Rulla rulla liten prins

Leo har sedan en tid tillbaka rullat från sida till sida och vänt sig, men nu gör han det verkligen hela tiden. Han vill inte vara still många sekunder, utan vänder sig direkt till mage när jag lägger han på rygg.. Känns nästan overkligt att tiden gått så fort. Tycker det känns som om vi just kom hem från BB med denna underbara lilla varelse, men vips så är han över fem månader gammal å utvecklingsstegen går med stormsteg :)
Man börjar verkligen förstå vad alla menar med orden "ta vara på tiden".


                               

Blev ingen rytmik för oss denna vecka heller. Har lyckats haft nått inplanerat just den tiden flera onsdagar irad. Men vi sparkar liten fot och klappar liten hand hemma istället :) Vi har i allafall hunnit med en fikadate med Erica och Isaac. Kan varmt rekomendera cafepetters ciabatta med brie å salami. Fantastiskt!
Lillprinsen var ovanligt trött ikväll så jag nattade han redan halv åtta.. provade ge han lite gröt innan kvällsamningen. Ska se om han står sig några extra timmar på det :)

Nu är jag mer koncentrerad på Andra avenyn än att skriva så det är lika bra att sluta...  


Att blogga eller inte blogga... det är frågan :)

Vet inte riktigt om skriva blogg egentligen är min grej,, men jag har varit sugen att testa ett tag- så nu gör jag slag i saken.. Om inte annat blir det kanske en bildblogg, där jag kan dela med mig av fina bilder på min lilla älskling :) Eller så blir det kanske så att jag fastnar i bloggvärlden och skriver så fingrarna blöder mest varje dag.. Eller så blir det nåt enstaka inlägg nån gång i bland. Eller kanske bara detta och inget mer.. Nåja vi får väl se :) 

En förvaringsbox som jag köpte, men som visade sig vara mycket roligare som leksak ;)  

RSS 2.0