Gott nytt år!

Så är det bara timmar kvar innan 2012 blir 2013
 
Ett år går fort.
 
Igår satt jag och tittade lite på de mål och förväntningar jag hade inför 2012. Då jag satt där och läste så kändes det som att det var nyss jag hade skrivit det. Passade även på att printa ner "Önskelistan" för det kommande året. Förväntningar och mål... 
Nyårslöften skippar jag, då jag redan på förhand vet att sådant aldrig brukar funka för mig. Förväntningar och mål kan man alltid revidera eller byta ut helt och hållet med tiden och det passar mig bättre!  
 
År 2012 har bjudit på en hel del. Även om ett år går väldans fort så innehåller det ju trots allt en herrans massa dagar. Dagar som var och en utdelat nya erfarenheter. 
Roligheter, tråkigheter, fantastiska händelser, lycka och sorg!
 
Störst av allt för oss 2012 är såklart Noahs födelse samt att jag blivit både stolt moster och stolt faster!
Tre helt nya individer som skall utvecklas och hitta sitt jag här i världen. Friska, starka och välmående. Det är Stort! 
 
Ikväll skålar vi och välkommnar det nya året. Ser fram emot att se vad 2013 har att erbjuda! 
 
GOTT NYTT ÅR!!! 
 
 
 
 
 

dubblett?

 
En bild på Noah då han pussar sig själv i spegeln! 
Fick som en liten känsla av att jag hade sett denna bild förut... Å visst var det väl så.. Nästan... 
 
... Men det var i september 2010 då Leo var i ganska precis samma ålder som Noah är i nu ;) 
 
Jag tror bestämt att dom även hade samma byxor på sig...
 
Så det kan bli!
 
Puss!
Puss! 

Jul

Vi hade en väldans mysig julafton! Vi var här hemma och med oss var även Mio, Milian, mamma och pappa. Leo tyckte, till skillnad från förra året att det var roligt då tomten kom på besök. Småttinggrabbarna tittade mest lite undrande på den underliga vitskäggade figuren. Men att sitta i tomtens knä var inte alls aktuellt tyckte Noah. Då sa han minsann ifrån med besked :) 
 
På juldagen åkte vi till Härnösand för gomiddag och samkväm tillsammans med släkten och på Annandan kom barnens farmor, farfar och faster hit. Så vi har haft full rulle å julmys i massor. 
 
Napplämnandet till tomten blev det inget av. Leo övade på att vara utan napp ett par nätter innan julafton och det gick ingevidare. Han är inte riktigt redo än helt enkelt. Tomten ringde och sa att han hört ända till nordpolen hur ledsen Leo var över att inte ha sin napp då han ska sova, Så han tyckte han skulle lämna den till påskharen istället. Så får det bli! 
 
 
 
 
 
 

Dan före dan före dan före doppardan...

Kan ju inte direkt påstå att en åter fungerande dator har medfört att blogginläggen ramlar in tätt här ;) 
Är inte så bra på att skriva här just nu. Kanske blir det bättre nån gång, vi får se! Inte just nu i alla fall, för nu - å de kommande dagarna ska jag lägga all tid på att umgås med nära å kära. Fira jul och må gott! 
 
Så jag passar nu på att säga 
 
GOD JUL!!!! 
 

Härlig dag i snön

Idag passade vi på att vara ute länge, då det varken var svinkallt eller vräkte ner snö! Bara nån enstaka minusgrad och massvis av härlig snö att härja i. Ibland visar sig minsann vintern från sin bästa sida! 
 
Å nog är det fint med mycket snö! 
 
 
 
Detta ska föreställa en snöhäst! När vi byggde den sa Leo "Mamma jag tycker det här ser ut som en elefant" Med den kommentaren i tanken så la jag ner lite extra tid på att få till hals å huvud. Vet inte om det blev så mycket bättre då nästa kommentar blev Hästen liknar en tupp nu tycker jag" Hihihi, men den var rolig att sitta på i alla fall ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Noah skrattar gott...

:)  
 

En sockerbagare :)

 
Det sjungs mycket här hemma just nu. Här lyckades jag fånga sångfågeln på film! :) 
 
 
 

Bilder

Bildbevis på att det kommit en hel del snö samt en liten skymt av Leo som pulsade på i snön medan Jonas skottade igår! 
 
Kevin och Leo härjar i pulkbacken medan småttingarna sover gott i sina vagnar! 
 
Noah äter lite pannkaka för första gången. Å det var sååå gött! 
 
Kul med ett skåp där det är okej att riva å slita som man vill ;) 
 
Att gå omkring med lära-gå-vagnen är roooligt, men väldans vingligt än så länge ;) 
 
Liten tomte - redo att åka till förskolan! 
 
Laddad för shopping i Sundsvall :) 
 
 
 
 
 

Söndagsmorgon

Denna helg bestämmde vi att vi sulle ta varsin sovmorgon. Idag var det min tur! Inte helt otippat så vaknade jag pigg som en lärka strax efter 7 å kunde minsann icket somna om. Skumt att det oftast som mest blir på det viset. Men en "sovmorgon"  behöver ju inte bestå av sömn, Jag smög ner och hämtade en kopp te, en lussekatt å datorn och smög upp till sängen igen. Inte helt fel det heller! 
 
Äntligen har vi fått nya grejor så datorn och tv:n kan fungera igen. Blir som lite görarlös på kvällarna på varken tv eller dator funkar ;) 
 
Har suttit och rensat kamera och telefon på bilder å videoklipp så snart kommer en bildbomb :)  
 
Ha en fin dag! 
 
 
 
 
 

9 månader

 
Idag blir denna lilla goplutt 9 månader ♥
 
 
 
 

Nyfiken julpysslar i lugn å ro...

Nu drabbades jag precis av en nyfikenhetsattack! Jag blev nyfiken på vilka som läser här. Kan man få veta det måntro? :) 
 

Annars då? 
 
Internet strular å stängs ner då man minst anar det. Därav halvklent med inlägg här! Samma problem med tv:n och det hörs ikväll kan jag säga, Jonas å P-A tittar på Modo å blir allt annat än glad då tv:n plötsligt tar en paus lite då och då ;) 
 
Härligt med snö tycker jag! Men det tyckte jag inte i tisdags då jag varit å handlat på remsle och vindrutetorkaren plötsligt tyckte att det var en bra idé att lossna.. 
 
Har bakat en hel del inför jul. Fixat klart nästan alla julisar.. Några kvar, men dom tar vi på söndag då vi ska en sväng till Sundsvall! Riktigt lyx att vara mammaledig såhär innan jul. Att pyssla på med förberedelser å fix lite då och då å skippa den dära "sista-minuten-tomten-är-ju-här-snart-stressen" :) 
 
Leo ska ge sina nappar till tomten i år. Får se hur det går med det :) Han har bara napp då han ska somna, men då är den såååååå viktig för honom. Men vi gör ett försök i alla fall! 
 
Denna vecka har gått galet snabbt! Kom på att det är fredag redan imorgon.. Å det känns som det var måndag igår typ,, Vi har som sagt pysslat på med diverse trix å fix. Vi har hälsat på Fabbe, Jossan å Alex. Umgåtts med Mio och Mille och idag har vi varit hos Kevin m familj. Imorgon blir det en lugn dag. Eventuellt öppnis en sväng. Men annars finns ingen annan plan än att bara vara! 
 
Nu är det bara 1 månad kvar tills jag ska börja jobba. Känns roligt, lite hemskt å lite overkligt! :) 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0