Paus...

Jag tar en liten paus mitt i julklappsshoppingen. På ett så här lugnt sätt har jag aldrig handlat julisar förut. Brukar trängas i affärer å stå i långa köööööer... 
 
Varför har jag gjort det då det kan vara så här enkelt å gemytligt med julklappsshopping? Mest troligt för att jag är en sån som är bra på att göra som jag alltid har gjort... Sen är en annan anledning såklart att jag vill gynna Solles affärer... Så lite dåligt samvete har jag allt att så inte är fallet i år. Men det får jag leva med! 
 
Idag gjorde jag ett försök att få till ett julkort på Leo å Noah! Var inte det lättaste kan jag lova. En som kröp ur bild ett X antal gånger och en som hade svårt att sitta still och inte rycka av lillebror tomteluvan :) Kul hade vi i alla fall å nån av bilderna ska nog bli bra som julkort! 
 
Dessa blir det inte i alla fall :) 
 
 
 
 
Nu blir det en kopp te samtidigt som jag fortsätter att bocka av på julklappslistan ;) 
 
Ps. Blå elefant har superfina leksaker och fri frakt Ds. 
 

Söndag...

 
 
 

Idag har vi varit på badhuset.
Imorgon kommer Leos kompis Kevin (med familj) hit på ett litet mini-kalas :)
Denna vecka ska jag börja tänka på att det snart är jul. Ta fram papper och penna och påbörja mitt listskrivande!
 

 God natt! 
 
 

3-åring!

Nu är vår stora grabb hela 3 år! Var tar tiden vägen? 
 
3-årsdagen har vi såklart firat med tårta, kakor och massa presenter tillsammans med familj! 
Då jag nattade Leo ikväll frågade han "Får jag fylla år imorgon också?" Så jag tror bestämt att han var väldans nöjd med dagen :) 
 
 
Grattis på din dag fina hjärtat ♥
 
 

Våra älskade busungar

 
 
 

Tisdag

Nu är det inte många dagar kvar innan Leo fyller år. Som han längtar. Det första han har sagt då han vaknat de senaste mornarna är "Fyller jag år idag eller?" Han önskar sig en motorcykel som ska vara lika dan som morfars och en fyrhjuling som ska vara lika dan som farfars. också önskar han sig en tomte som kan prata. Hmmm inte de lättaste önskningarna att uppfylla ;) Men igår hade han sänkt kraven på fördelsedagspresent för då sa han att han önskade sig en tårta eller kanske en kaka :)  
 
Vad gör vi annars då, förutom att vänta på det stundade 3 års kalaset? 
 
Just nu: Härjar Noah i lekrummet å jag sitter brevid och printar ner några rader här
 
De senaste dagarna har vi: 
 
¤ Varit inne i en period då vi är uppe så tidigt så den vanliga morgon-tiden nästan känns som mitt på dan... 
¤ bakat i massor
¤ varit på kalas hos Leos kompis Kevin 
¤ Umgåtts med Josefine, Fabian och Alexander å haft disco med ballonger, popcorn, saft å musik! 
¤ Äntligen blivit frisk igen
¤ Blivit bjuden på tacopaj hemma hos Mio och Milian 
¤ Härjat i gympahallen på jobbet 
¤ Nyttopysslat med diverse saker 
 
Idag: Ska vi ta en prommis ner på stan å uträtta några ärenden innan vi hämtar Leo på förskolan 
 
Nu: Vill Noah att jag ska vara med honom istället för att sitta här å vara tråkig! 
 
På återseende! 
 
 
 
 

Piggare

Penicillinet gör susen å jag börjar redan nu känna mig piggare. Idag har jag till och med börjat känna lite smak och lukt igen :) Härligt! 
 
Har lite skrivtorka för tillfället. Har inte hänt något speciellt hos oss utan dagarna rullar som bara på å är rätt så lika varandra. Båda grabbarna mår bra å det är full fart för det mesta! 
 
Idag fick jag äran att rå om finaste Milian en liten stund medan hans mor hämtade sin gudson på förskolan för att de därefter skulle göra ett besök på MM tillsammans! Den lilla sötskrutten är en riktig liten solstråle som får mosterhjärtat att bli varmt så varmt ♥ 
 
Kusinbus ♥
 
 
 

Härlig helg med fina vänner!

I helgen var jag, Elin, Elli, Linda och Erica i Härnösand på vackra Sjögården! Shopping, Spa, massage, god mat, god dryck & samkväm! En helt underbar helg med goa vänner <3 Kommer garanterat att göras om! 
 
 
Om jag sov gott här? JA, som en prinsessa!
Sjögården var ett helt underbart ställe som varmt kan rekommenderas att besöka! 
 
Annars då? Min förkylning har vägrat ge med sig och idag dissade jag min envishet å besökte Hälsocentralen trots att det satt långt inne efter förra besöket där (med Noah)... Var så rädd att få höra nåt i stil med att "Man kan bli förkyld ibland - det är helt normalt - ta en alvedon å sluta klaga!" Men så var inte fallet. Denna gång var jag icket där i onödan. Rosslig i lungorna å bihåleinlammation. Så nu har jag påbörjat en penicillin-kur & håller tummar å tår att jag blir frisk snabbt! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Noah 8 månader idag

Vår lilla Noah börjar bli lite kaxig å har kommit på konsten att ställa sig upp mot saker. Dessvärre har han inte någon vidare balans ännu så de gångerna man inte riktigt hinner med i svängarna så slutar hans äventyr oftast med en vurpa. Men han är snabb upp igen å ger sig minsann icket. Övning ger färdighet. Å snart så infinner sig säkert balansen :)
 
Här stod han i lite mer än några sekunder innan han druttade på lillrumpan
 
Här försöker han, via Leos bil, ta sig upp på bordet ;)
 
Säkrast är att stå på knä!
 
... å att spana ut genom fönstret är ganska roligt :)
 
... men roligast av allt är att åla så snabbt det bara går genom lektunneln :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej hopp...

Har varit mycket nu på slutet. Har haft något inplanerat mest varje dag känns det som. Då tid funnits över så har jag intagit viloläge och försökt vila bort en envis förkylning - har dock ännu inte riktigt lyckats med det.
 
Jag är sjukt less på alla förkylningar som härjar omkring. Tycker synd om vår gosnos som inte fått vara frisk mer än nån vecka här å där under ganska lång tid nu. Senaste åkomman var ögoninflammation. Stackar liten.  Men snart måste han väl ha byggt upp ett immunförsvar av stål! 
 
Även jag har fått en släng av ögoninlammation, så idag har jag fått erfara hur det är att vara halvblind. Inte p.g.a inflammationen då utan p.g.a att jag inte kan ha mina linser i. Gjorde ett försök att använda mina glasögon istället. Dessvärre verkar det som att jag fått sämre syn sedan jag införskaffade dom för typ 10 år sedan. Kanske dax att införskaffa ett par nya ;) 
 
Förövrigt så har vi fastnat i Johan Falk - filmerna å ska nu se ännu en sådan!
 
På återseende!  
 
 
 
 
 

RSS 2.0