Bilder

 
Årets första tussilagoplockning!
 
Leo ger frukost till småfåglarna. 
 
Ett måttband kan vara roligt :) 
 
Pappsens stövlar funkar alldeles utmärkt som huvudkudde ;) 
 
Fina skruttunge som man kan hitta lite varstans... Just denna gång I en stol :) 
 
Russingubben :) 
 
Upptäcksfärd på gården! 
 
Lite bräder och en presenning kan i ett barns fantasi föreställa en hel del olika saker. Båt, tåg, Affär, en koja, ett hus, Denna gång var det en hajs gap. Så jag var tvungen att rädda min lille prins som sa att han höll på att bli uppäten ;) 
 
Bad å bus! 
 
<3 
 
Hungrig Noah dukar bordet :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tatueringen

Som många andra har jag valt att göra en tatuering med våra barns namn! Placeringen på tatueringen kändes självklar. Jag ville ha den där barnen en gång har legat. Magen! 
Att placera tatueringen där kändes också som ett bra val för att det på magen finns "utbyggningsmöjligheter", om det någon gång i framtiden skulle vara aktuellt att skriva dit ännu ett namn! 
 
Hade lite svårt att få till en bra bild på tatueringen, men denna får duga! 
 
 
 

Magsjuka och trolldeg...

Idag har vi haft en hemmadag! Både Leo och Noah fick magsjuka igår. Idag har dom mått bättre. Så vi håller tummar och tår för att det var en lindrig variant av den otäcka sjukan!
 
Då åska och blåst härjade utomhus och det heller inte var aktuellt att åka iväg på nån aktivitet så slängde jag ihop en trolldeg för att vi skulle ha något roligt att pyssla med. Något som uppskattades mycket! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag

Jag är helt värdelös på att ta mig tid till att skriva här nu för tiden. Vill ju skriva, för jag vet hur roligt det är att gå
tillbaka och titta med tiden. Men man hinner inte med allt och detta är något som lätt halkar åt sidan! 
 
I lördags var jag, Leo, Josefine och Fabian på bibblaln och tittade på Pettsson och Findus som var där och hade en liten föreställning. Grabbarna tyckte att det var roligt att få se dem i "Verkligheten" :) 
 
Onsdag till torsdag ska jag åka iväg på uppföljningsgdagar med jobbet. Det ska bli roligt. Sen ska Jonas åka bort fredag till Söndag så vi kommer knappt träffa varandra denna vecka.. Känns lite skumt, men så kan det vara ibland.
 
Nu lite bilder, sen ska vi gå till kläddax och se om vi hittar några stövlar till grabbarna! 
 
Jag håller på att sortera bland massa bebiskläder och Noah "hjälper" gärna till :) 
 
Mycket lek i sandlådan har det blivit
 
"Mamma, jag önskar jag kunde klättra lika högt som en ekorre.. Eller lika högt som Anders" 
Det önskar inte hans mor ;) 
 
 
 

TITT-UT

 
VAR ÄR NOAH??? 
 
TITT-UT :) 
 
Å VAR ÄR NOAH NU DÅ???
 
TITT-UT!!! 
 


 
 

Regnprommis och Niiranendate

Imorse fick jag äta upp att jag yppat att vädret är så fint och att solen skiner mest hela tiden! Vi skulle nämligen på Öppnaförskolan. Några minuter innan jag hade tänkt att vi skulle vara där traskade vi ut till bilen. Bilen hade dessvärre bara en bilbarnstol, då vi helt glömt att flytta tillbaka den andra efter en tillfällig flytt till andra bilen under helgen.. Så.. Då det regnade lite lätt kändes det heldrygt att promenera. Försökte på några olika vis övertala Leo om att vi skulle ha lika roligt hemma som på öppna förskolan. Det gick inge vidare. Det gick faktiskt inte alls. Så det var bara att promenera och se glad ut. Understrykas skall att det började regna allt mer och mer för varje steg vi tog. Å då vi skulle gå hem regnade det om möjligt ännu mera! Det roliga i det hela är att då vi precis kommit ut på bron, innan jag visste att jag inte kunde ta bilen, så tänkte jag:  "Fasen vad gott det luktar av regn. Det luktar vår. Härligt att det regnar, då smälter snön fortare." Min positiva inställning till regnet ändrades dock blixtsnabbt och konstateras kan att: Regn kan göra en glad.. Om man slipper ha något med det att göra... 
 
På eftermiddan kom Erica, Ian, Tove och Isaac hit och hälsade på. Så roligt att träffa dem. Var en evighet sedan vi sågs sist. 
 
På återseende! 
 
 

Härlig vecka med barnen

Första veckan som (åter)mammaledig har varit kanon. Härligt att ha kvalitetstid med barnen igen! Vi har tagit tillvara på dagarna och hittat på massvis med roligheter. Det känns galet härligt att det äntligen verkar som att snön faktiskt kommer att försvinna inom kort. Att solen lyser nästan varje dag. Att man snart kan skippa alla klumpiga ytterkläder. Att man slipper frysa nåt mer! 
 
Vi har varit på öppnis, varit på ett flertal promenader, varit i lekparker, matat fåglar i parken, njutit av finväder! 
 
I fredags var jag, Noah, Mio och Mille i Näsåker. Leo var på skolis och lekte med Fabian. Å varför var vi i Näsåker då? Jo, för jag har minsann gjort en tatuering! 2 Fina hjärtan och barnens namn! Ska visa en bild då den läkt ihop riktigt :) 
 
Nu kommer en bildbomb från den senaste tiden. 
 
Noah är en riktig buskille nu. Han är överallt och ingenstans samtidigt. Han har en tokhärlig energi och han
har många roliga saker för sig! <3 
 
Busskruttar! 
 
Fabian och Leo leker kurragömma med Anders :) 
 
Noahs premiär i lilla sandlådan! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Noah

 
Busnosen <3 
 
 
 
 

Härlig påskhelg

Vi har haft en underbar påskhelg med mycket sol, samkväm, godis, mat och mys! 
 
 
En av dagarna då vi skulle åka på en liten utflykt och möta upp pappa och Hasse så stötte vi även på Elli med familj mitt ute i skogen. Så trevligt! Vi fick skoterlift av dom samt pappa och Hasse. Grillning, fiske, sol å samkväm gjorde detta till en supermysig dag. Noah som brukar vara skeptisk till att vara i andras famnar totalfastnade för Elli och ville inte alls komma tillbaka till mamsen ;) 
Leo har påskpyntat :) 
 
Påskharen sviker icket utan hade lämnat ägg vid trädet även i år! 
 
Redo för att åka till Hallsta hotell och käka! 
 
Solmys på gården! 
 
Kladdigt som bara den... Men Rooooligt :) 
 
 
SÅ, vi har alltså haft en härlig långhelg tillsammans. Nu jobbar jag i 4 dagar sedan blir jag ledig igen. En riktig långledighet. Närmare bestämt till 12 Augusti :) 
 
På återseende! 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0