Då vintern är som bäst!

 
 
 
 
 
 
 

Ett utvecklingssteg...

Idag har Noah tagit sina första stapplande steg! 
 
Tre steg. Från köksskåpet till Jonas var debuten. Sedan har han under kvällen fått visa sin nyvunna kunskap ett flertal gånger då både stolt far, mor och bror ville att han skulle gå till en :) 
 
Rangligt, vingligt, ostadigt men alldeles underbart <3 
Liten börjar verkligen bli stor <3
 
Här tar han några steg från Jonas famn till Leos famn <3
 
 

Lite text å massa bilder...

Denna tisdag har bjudit på: 
¤ 2 semlor,
¤ en trevlig arbetsdag, 
¤ en hejdundrandes huvudvärk (mest troligt pga vaken-natt),
¤ en stor varm kram av Leo då jag kom hem från jobbet - följt av några av de finaste orden man kan få höra "jag tycker om dig så mycket mamma-mammut" 
samt
¤ kvällsmys med fina grabbar!  
 
Håller förfullt på med ett "sortera-bilder-projekt". Har halkat efter med detta och har inte framkallat och fixat med något fotoalbum sedan i slutet av sommaren.. Men nu ska det göras! 
 
Nu kommer en liten bildbomb, sen ska jag krama kudden å hoppas på att huvudvärken bara beror på för lite sömn så att det inte är nån förkylning som är på G. 
 
 
Ett tåg av stolar kan vara väldans roande. Leo var noga med att se så alla som åkte med hade biljetter. "Tingelingeling nu tåget far ut i vida världen..." ;) Noah fann det mer intressant att "röva bort" passagerarna och lägga dom i gungan istället :) 
 
Böcker är roligt :) Här "läser" Leo för Noah, men Noah gillar att göra lika dant, så han hämtade en  bok och började "läsa" han med :) 
 
Noah och Milian härjar i lekrummet <3 
 
 
Alexander och Noah softar i soffan efter namngivning för Milian
<3 
 
Fabian och Leo tittar på Dunderklumpen <3 
 
Ropade på grabbarna då det var dax för mellis, till svar fick jag "Vi är upptagen". Var tvungen att smygfota då jag såg var dom var upptagen med: Dom tog sig nämligen en närmare titt på Dunderklumpen :) 
 
 

Noah 11 månader

 
 Galet, men sant är att det idag bara är en ynka liten månad kvar tills vi kommer ha ETTÅRS-KALAS för världens bästa Noah.
 
11-månaderskvällen har firats med ett härligt bad :) 
 
 
 

Namngivning

 
 
I Söndags var vi på namngivnigsceremoni för denna underbara lille sötnos <3 Det var en fantastiskt fin ceremoni där ögonen tårades ett flertal gånger. Tack Mio och Milian för en underbar ceremoni!!! 
 

 
 
 

RSS 2.0