Lite blandat...

I måndags fyllde Anders och Alexander år så då var vi på skolis och åt go´fika. Tänk att det nu har gått ett helt år sedan finaste Alexander kom till världen. Ett år går verkligen fort! Imorgon ska vi på 1-års-kalas och fira honom rejält <3 Det ser vi fram emot! 
I tisdags kom Ann-Louise och barnen och hälsade på oss. Kevin och Leo blev superglad över att träffa varandra igen, då det gått ett tag sedan sist. 
I onsdags åkte vi på en liten skogsutflykt. Vi plockade lite blåbär, lite kantareller, badade fötterna och klappade små-grodor. En mycket mysig tur! 
I går fyllde jag år. Så på eftermiddan hade vi tårtkalas här hemma. På förmiddagen var jag, Leo, Jossan, Fabbe, Elli, Melwin, Noel, Mikaela och Aaron på vandring i mulleriket. Flottfärd, besök hos Laxe, Fjällfina och självaste Mulle gjorde det till en spännande och rolig utflykt :) 
Idag har vi bara varit hemma och tagit det lugnt. På eftermiddan fick vi äran att rå om finaste Mille en stund, medan Mio och Leo åkte på en liten tur tillsammans. 
 
Nu blir det Johan Falk med bästa Jonas! 
 
På återseende! 
 
 
Såhär glad blir man då snälla P-A har bjudit på goda jordgubbar och grädde :) 
 
Leo och Kevin på barnens-dag
 
<3 <3 
 
Hade några fler bilder att visa, men nu blev det nåt knas med uppladdningen - så jag återkommer med de bilderna imorgon istället! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0