4-årskalas

Grattis finaste Leo <3 
 
Idag har vi haft kalas för Leo. Hela långa dagen! Vi tjuvstartade firandet lite redan igår då världens bästa farmor och farfar var här och häslade på. 
Ikväll var han trött som bara den, men en väldans Nöjd och Glad 4-åring! 
 
4 år!!!
 
Polisstationen som Leo fick i present redan på morgonen var väldigt uppskattad 
 
Kalas med spiderman tema :) 
 
Affärslek med ny å rolig kassaapparat :) 
 
Soffmys efter en hel dags kalasande :) 
 
 
 
 
 
 

Vardag igen...

Nu är det bara skorpor kvar av Noahs vattkoppor så idag lämnade vi vattkopps-vab bakom oss och återgick till vardagen igen. Kom på att Noah och Leo var på pricken lika gammal då de fick vattkoppor. Precis 1 år och 8 månader! Lite lustigt att det blev så då det är några års "spelrum" på att få den sjukan liksom... 
 
Nu laddar vi inför helgens stundade 4 årskalas! 
 
Igår var Mille (som också är prickig) hos oss. Här står de och spanar efter en traktor som körde förbi några gånger. Spännande som bara den ;) 
 
En stunds bokläsning och mys i soffan blev det också, även om det här med att sitta still kanske inte är deras favoritsyssla direkt ;) <3 
 
När det var dags för nattning ikväll var Noah snabb att krypa ner i Leos säng. Han är som en smula bestämd av sig så han hade heller inga större planer på att flytta sig därifrån. Snäll storebror sa att han fick sova där i natt om han ville! Han ångrade sig dock efter en stunds bråkande om "störst plats på kudden" Hahaha... Jag bar iväg Noah (under rejäla protester) till hans egna säng istället. Han blev helt förkrossad å stod upp i sängen å grät floder. Leo sa " han kanske bara vill ha en godnattkram mamma" så jag lyfte upp han ur sängen igen å sa att han får ge Leo en kram men sedan komma tillbaka... Å mitt hjärta smälte då dom gav varandra en låååång kram och Noah snyftade fram ett "ack" (tack) innan han kom tillbaka till sin säng igen! 
 
Syskonkärlek <3 
 
 
 

PrickNos

 
Pigg och glad, trots prickar! Här står han och spanar på vad pappsen pysslar med i lill-huset :) 
 
Några mys/slappar stunder har det varit till och från, då han varit lite småfebrig och inte hela tiden haft samma energi som vanligt. Härlig stil va? Tror bestämt att han observerat sin far (och ibland även mor) som har en förmåga att slänga upp fötterna på bordet ;) 
 
 
 
 
 

kreativiteten flödar ;-)Med hjälp av lite tejp har vi gjort en hopphage inne i lekrummet. När Leo kommer hem ska han få färglägga siffrorna, sen kan vi hoppa hage tills benen inte orkar mer ;-)


Lite bilder...

 
Fredagsmys med vindruvor, popcorn och världens bästa morfar! 
 
Noah hjälper mig att baka inför Leos kalas :) 
 
Roligaste stolen med hjul, som plötsligt kan förvamdlas till en skojig karusell :) 
Leo säger: "Om du har fler biljetter får du åka ännumera Noah" 
 
Här om dan lekte vi kurragömma. Noah hittade bästa gömstället ;) 
 
Nu har Noah fått vattkoppor, så imorgon och på fredag blir det VAB med prickNosen <3 
 
 

Galenpanna med halv-tand... å lite annat.

Jag som alltid brukar ha kamera eller mobilen redo för att fota i tid och otid grämer mig lite över att ha missat den syn jag fick se tidigare ikväll. Jag och Noah var på övervåningen och fixade med tvätten, han blev tyst för länge så jag gick för att se efter vad han pysslade med. Hahaha. Han satt på pottan, hade dragit på sig mina trosor. Ett par på huvudet och ett par över byxorna, sedan hade han klistrat fast massvis med trosskydd på sin tröja och sina byxor samt dragit fram en lååååååång bit toapapper som han hade fullt upp med att hantera då jag kom och störde. Hahaha, det såg riktigt roligt ut ;) Galenpanna där! 
 
Imorse var det dock synd om vår älskade galenpanna. Han stod på en pall vid handfatet och när han skulle gå ner halkade han till och slog i munnen rätt i handfatet. Höger framtand fick ta den stora smällen och gick tyvärr sönder.. Lillskrutten. Måste ha gjort förbannat ont :( 
 
Annars då? 
 
¤ Dagarna går fort.
¤ Barnen trivs bra på förskolan.
¤ Jag skulle behöva börja träna. Funderar på att köpa hem nån cykel/springband/crosstrainer, men kommer den bara stå att samla damm måntro? Mest troligt!  
¤ Leo fyller snart FYRA år. 
¤ Vi (läs: Jonas) ska inom kort börja renovera i lill-huset, vilket känns superroligt! 
 
Nu ska vi se en film. 
 
På återseende! 
 
Ps. Trosorna var rena och trosskydden oanvända. Ds. ;) ;) ;) 

RSS 2.0