Spökkväll...

 
Buuuuuh!!!! 
 
 

Höstfixarhelg...

 
I söndags blev det en höstfixar-/mysdag i Nordingrå
 
och lördagen och en stund av söndagen ägnades åt löven här hemma på gården som ju faktiskt är fler än massvis till antalet :) 
 
 

Helgen...

... har till största del bestått av nyttopyssel. Har bytt gardiner i vardagsrummet och i sovrummet. Storstädat både nere och uppe samt tvättat i massor. I går på eftermiddan var Jonas med pappa och P-A på bowlingen och käkade och tittade på hockey. Jag och barnen blev bjuden på tacos hemma hos Mio och Mille. God mat och trevlig afton. Idag har jag, Leo, Noah, Mio och Mille varit på badhuset en sväng. Något som uppskattades väldigt mycket :) 
 
Bästa städhjälpen ;) 
 
Nystädat, nya gardiner, nya små-mattor och soffkuddar + massa ljus å en brasa i kaminen = Mys! 
 
 
 
 
 

Nu så...

 ... , har till och från pysslat med varsin "bilder-från-första-året-video" för barnen. Till Leos har jag haft bilderna klar, men saknat bakgrundsmusik som känts bra och till Noahs var bakgrundsmusiken klar, men där hade jag bara bilder tills han var typ 6 månader.. Nu har jag fixat och trixat så det är klart :) Så roligt och värdefullt att ha kvar! ♥ 
 
 

BVCbesök, lite annat och snö...

Här om dagen var jag i väg med Noah på 1,5 årskontroll på BVC. Ett besök som jag hade sett fram emot då vi inte varit där sedan han var 11 månader. Besöket blev dock inte lika trevligt som jag hade förväntat mig. Dem hade tyvärr missat att väcka Noah på dagis, så det blev bråttom då jag kom dit bara en yttepytte-stund innan besöket och han fortfarande låg ute i vagnen och sov som en stock. Han vaknade minst sagt på "fel sida" och han var så arg så arg så arg över att bli hastigt väckt sedan ivägfraktad till ett ställe han tydligen inte alls ville vara på. Han skrek så högt han förmådde för att visa sitt missnöje. Försöken till avledning genom kittel, tittut, lugnt prat, leksaker, napp å annat hjälpte föga. Läkarkollen var svår att genomföra och då det var dags för vaccinationen var han så vild så en del av vaccinet tyvärr hamnade på sidan av armen... Han kan ha ett väldans humör och en vilja av stål vår minsting! Utan att han kan prata så vet jag att han genom skriket sa " Glöm att jag tänker sluta protestera, jag skiter i leksaker å dumma tittut-busförsök, jag ska härifrån å det är nuuuuu"
Efter en liten "brottningsmatch" fick vi i alla fall veta att han väger 13,4 kg och är hela 87 cm.
Väl tillbaka på dagis tvärvände hans humör. Han tittade på mig, log, vinkade och sa "hejjda"! Nu ser vi fram emot nästa besök (som är 3-årskontrollen) och hoppas att det går bättre ;) 
 
annars då? 
 
Förutom den vanliga vardagen har vi varit till Sundsvall och handlat lite, varit på höstmarknad, träffat nära och kära samt hoppat i lövhögar. 
 
Å idag kom första snön! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoho...

...  Jag är en latfis på kvällarna. Its nätt och jämnt ta fram datorn å än mindre skriva något... där av de skrala uppdateringarna... 
Vi har det bra i höstmörkret.
Jobb, dagis, mat, sömn, trilskande med envisa goskruttar och ibland lite annat förgyller vår vardag. 
 
I Söndags var Leo på sitt första biobesök. Vi tittade på "Flygplan". Han tyckte nog det var mest spännande innan vi kom dit. Då vi var där var det mest popcornen som var av intresse. Stundvis var filmen intressant men den största delen av tiden hade han mest myror i brallan å rastlösheten tog lite överhand. Efteråt sa han dock att det var kul att gå på bio, och att han ville gå dit fler gånger...
 
I helgen ska Jonas åka på övning med hemvärnet.. Mio och Mille kommer och sover hos oss så den allt för mörkrädda tokstollen som bor i mig kan slappna av ;) 
 
På återseende! 
 
Första biobesöket!
 
I lördags var Kevin, Ann-louise å Nathalie och hälsade på. Lika trevligt som vanligt. Leo tyckte det var superkul att få leka med Kevin. Dem ses ju inte lika ofta längre nu då Leo bytt förskola. 
 
Goa Noah! 
 
Kojbygge å kojmys :) 
 
 
 
 
 

RSS 2.0