Grattis Mille

 
 
I dag fyller finaste Milian 2 år. 
Stort grattis på din dag älskade unge ♥

Sommar idag!

Leo har varit i Hallen i helgen. I eftermiddag kommer han hem igen. Kan tro att han haft en alldeles förträfflig helg tillsammans med farmor å farfar!

Jag å Noah njuter till fullo av det fantastiska vädret.
Helt underbart med sol å värme!!
yttepyttesmått men superduperviktigt

Minns när Leo var liten. Jag köpte snuttetrasor, mjukdjur å gosfiltar å bara väntade på att nån skulle bli den där han aldrig skulle vilja släppa... När han var ca 11 månader fick han en björn som han gillade rätt skarpt. När han blev lite äldre blev den björnen hans favvo-trygga-mjukis som han sedan dess ALLTID haft när han ska sova!
Noah har från att han varit liten varit fäst vid en grön snuttefilt med namn nuttis. Har tänkt att den är typ som björnen är för Leo. Nu har det dock gått en period där "nuttis" fortfarande är viktig, men det finns 2 viktigare saker. En yttepytte björn och en yttepytte groda. De är dessvärre så små att de lätt kommer bort. Idag var en sån kväll då "odan" först inte gick att finna. Noah var så förkrossad så det fanns bara ett att göra. Hitta grodan. Å det gjorde vi som tur var tillslut å Noah kunde tryggt somna på söta örat med grodan på sin kudde :-)

de må vara yttepyttesmå, men för Noah är dom superviktiga. Just nu iallafall!


blom-kål-cola...

Tycker det är så roligt när Leo "leker" med orden och ibland får det så lustigt.

Vi sitter å äter lunch å Leo är inte jättesugen på fiskpinnar, mos å blomkål då han är lite krasslig... Försöker locka med andra saaker å det enda som går hem är ett glas Cola. Han ser nöjd ut när han tar en stor klunk å säger " det här var bättre än blom-kåla" ;-)

Hihihi :-)

Så...

... nu är gästrummet/pysselrummet lite trivsammare :) 
 
INNAN: (Observera att vi hade börjat plocka bort grejor å stöka på... därav röran ;)) 
 
 
Å EFTER LITE FIX SER DET UT SÅ HÄR: 
 
 
Å denna stol, som lämnats kvar i huset då vi köpte det och bara använts som slit-å-släng-stol av oss,,, 
 
... blev så här fin å fann en naturlig plats i det "nya" rummet. 
 
:) 
 

RSS 2.0