Hemma igen...

Så är vi hemma igen efter en härlig vistelse i stugan. Önskar det vore sommar några fler månader om året, så det fanns möjlighet att spendera mer tid där. Så underbart ställe! Vi har badat smågrabbarna i badbalja, doppat fötter i havet, gjort en liten utflykt till en silversmed å Bönhamn, grillat, hållt i en groda, sett en ödla, spanat efter möss å råttor som lämnat spår efter sig, firat födelsedagar med gomiddag på Mannaminne m.m.
Jonas kom dit i fredagseftermidda. Nu är det  bara en liten trapp som saknas på den fina uteplatsen som Jonas och pappa har snickrat ihop. Ska visa en bild på den nedan!
Leo har idag och igår varit väldigt mammig.. Har aldrig hänt tidigare, så det är verkligen något nytt för oss alla.. Han har alltid varit nöjd vem än han är med och vem än som närmat sig honom.. Idag fick jag ta sovmorgon, så Jonas och Leo spenderade förmiddan ihop med diverse sysslor. Det hade gått alldeles utmärkt, tills jag kom ner. Då blev Leo såååå grinig och han vägrade allt annat än att vara i min famn.. Finaste hjärtat.. Märks att han är inne i nån fas där han behöver mycket trygghet å närhet.
Han har även börjat dra sig upp efter möbler. Idag var han uppe på andra steget i trappen (med mig alldeles bakom såklart). Han reser sig å vill stå.. Men då är ju skenan under skorna så himla hal, så oftast halkar han ner igen ganska omgående.. Tur att det bara är några få dagar kvar med skor å skena :)

Nu kommer en herrans massa bilder... :) 



   

  



   

 

Kommentarer
Postat av: Josefine

Fin fina bilder! :)

2010-07-19 @ 23:13:49
URL: http://blog.tomakeitreal.se/
Postat av: Erica

Har saknat att läsa om era upptåg dom här dagarna =). Fina kort som vanligt. Mycket fin uteplats fick ni oxå. Gick undan på slutet med tanke på att vi var hos er på Onsdag och då var det ju bara en "ram".

Ska bli kul att ses imorron!

KRAM

2010-07-19 @ 23:34:18
Postat av: Nettan

Va mysigt ni verkar ha haft det! Toppenfina bilder!

Kul att Fabbe och Leo är så pass jämngamla, de kommer nog att får störtkul ihop framöver!

2010-07-21 @ 09:48:49
URL: http://nettans.blogg.se/
Postat av: Karin

Josefine: Ja, Annat kan det inte bli, då sötskruttarna står modeller :)



Erica: Tack för igår! Nästa vecka får vi hitta nån dag då vi kan ses å bada, gunga hängmatta å fika lite ihop igen!



Nettan: Ja! Dom kommer nog hitta på massa bus ihop framöver :) Hoppas ni har det bra!

2010-07-21 @ 16:21:20
Postat av: mio

http://www.niomanader.se/content.asp?ID=198



det vi pratade om med ögonfärg å sånt .)



puss

2010-07-22 @ 11:09:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0