Härlig helg och snart semesterdax...

Älskar, älskar inte, älskar, älskar inte, älskar prästkragar. Dom är så vackra. Synd dock att dom blommar så kort period. Men man får njuta av dom så länge dom ser pigg ut :) 
Vi har haft en härlig helg. Ätit gott, umgåtts och tagit det lugnt. Vi har även varit ute en hel del. Synd bara att det blåser orkan då väl solen tittar fram. Midsommarafton tillbringade vi här hemma tillsammans med familj och vän till familj. Vi hade trevligt med god mat å dryck och sällskapsspel. Det planerade boule och kubbspelet hoppade vi över då regnskurarna föll ner med allt för täta mellanrum.

Leo har "fått ett skåp" i köket till sitt förfogande, där han får dra ut vilka grejer han vill och sådär. Han skiner som en sol då man öppnar skåpet och på tre sekuder är han där och börjar riva i sakerna :) Han ser överlycklig ut och vi får laga mat i lugn och ro. Toppen! 

Nu jobbar Jonas bara en vecka till sedan är han hemma i 6 hela veckor. SÅ härligt! Vi har bara några få saker inplanerade under dessa veckor. Tänker ta dagarna som dom kommer och planera lite efter väder och så där. Inte likt mig då jag brukar göra långa listor på saker som jag vill hinna med under semestern. Och till slut när semestern är över har man haft så fullt upp så det knappt känns som man varit ledig ändå. Så därför provar vi på detta sätt i år istället och jag gissar (läs: vet) att vi trots oplanerad semester inte kommer få långtråkigt ialla fall. Det finns det för mycket att göra för :) 

Nu kommer bilder med tema prästkrage :)    



   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0