Söndag...

Trots att ingenting blev som det var planerat så har vi haft en helt ok helg! Leos magsjuka var som tur var en "lightvariant" och han har varit pigg och glad mest hela helgen. Vi har egentligen inte pysslat med något speciellt i helgen. Man blir ju som lite halvisolerad då det är magsjuka i farten. En hel del nyttopyssel har hunnits med i alla fall. Vi har även passat på att laga lite mat och fryst in för att underlätta de vardagarna då arbets/dagispassen är i längsta laget. Imorse bakade jag och Leo vanilj- och kardemummabullar. Leos uppgift var bland annat att lägga ut bullformar på plåtarna. En uppgift som han gillade och klarade galant ;)

Idag var vi i väg på en liten mini-utflykt. Vi tog med oss fika och åkte till en lekpark. Det var mycket trevligt, trots grått och regnit väder :)

En del av denna kväll har vi ägnat åt att trolla bort magsjukebaciller. Har tvättat i MASSOR, spritat en hel del, kokat nappflaskor och nappar samt skurat leksaker och andra föremål med klorin... Så den bacillen som överlevt denna sanering är förmodligen odödlig. 

Nu väntar en ny arbetsvecka. Jag och Leo får dock en mjukstart då vi börjar våran vecka med en ledig dag :)


Leo hjälper sin mor att skära sallad till middagen!


Dagens utflykt! Roligast var att titta på alla fåglar som befann
sig i närheten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0