Fossingkoll och Viktkoll...

Igår var Leo och Jonas i Sundsvall för ett besök hos ortopeden för koll av Leos fossing. Han fick återigen en ok-stämpel, vilket såklart känns superskönt!!! Jag och Noah var hemma hela dagen och hade en riktigt lugn och skön dag. Vi sov i princip hela förmiddan, bortsett från lite sömnuppehåll för amning! Erica kom hit och tussade lite på Noah på sin lunchrast och då hon återgick till sitt arbete så återgick jag och Noah till drömmarnas land! På eftermiddan kom mamma hit och hälsade på en sväng. Hon fick då äran att träffa en väldigt vaken Noah (kanske inte så konstigt då vi sovit nästan hela dagen).

Idag har vi varit ute och promenerat i det fina vädret! Vi har även haft besök av Elli, Micke, Melwin och Noel. Mycket  trevligt! På eftermiddan var vi på Bvc för en viktkoll på lillskrutten. Han vägde ju 3915 då han föddes, hade dock gått ner till 3730 då han vägdes på BB. Men nu vägde vårat lilla matvrak 4070g, så han har gått upp bra! Å han har även blivit 1,5 cm längre :)

Nu är det helg. Å även om vi har haft typ helg varje dag den senaste tiden så känns det ändå extra mysigt då det är helg på riktigt ;)

Ha en fin helg!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0