Vardag igen...

Nu är det bara skorpor kvar av Noahs vattkoppor så idag lämnade vi vattkopps-vab bakom oss och återgick till vardagen igen. Kom på att Noah och Leo var på pricken lika gammal då de fick vattkoppor. Precis 1 år och 8 månader! Lite lustigt att det blev så då det är några års "spelrum" på att få den sjukan liksom... 
 
Nu laddar vi inför helgens stundade 4 årskalas! 
 
Igår var Mille (som också är prickig) hos oss. Här står de och spanar efter en traktor som körde förbi några gånger. Spännande som bara den ;) 
 
En stunds bokläsning och mys i soffan blev det också, även om det här med att sitta still kanske inte är deras favoritsyssla direkt ;) <3 
 
När det var dags för nattning ikväll var Noah snabb att krypa ner i Leos säng. Han är som en smula bestämd av sig så han hade heller inga större planer på att flytta sig därifrån. Snäll storebror sa att han fick sova där i natt om han ville! Han ångrade sig dock efter en stunds bråkande om "störst plats på kudden" Hahaha... Jag bar iväg Noah (under rejäla protester) till hans egna säng istället. Han blev helt förkrossad å stod upp i sängen å grät floder. Leo sa " han kanske bara vill ha en godnattkram mamma" så jag lyfte upp han ur sängen igen å sa att han får ge Leo en kram men sedan komma tillbaka... Å mitt hjärta smälte då dom gav varandra en låååång kram och Noah snyftade fram ett "ack" (tack) innan han kom tillbaka till sin säng igen! 
 
Syskonkärlek <3 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mio

Åååååh!! Älskade ungar!! Klart ungen ville ha en godnattkram! Å klart ni måst köpa en "riktig" säng åt lillen snart, det är ju tydligt det ;)
Puss <3

2013-11-21 @ 21:57:45
URL: http://miomille.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0