VAB-vecka

För mig blev detta en väldans kort arbetsvecka. Har bara arbetat två dagar. Noah bli bättre och bättre, men huvaligen en sådan kamp det är att få i honom medicinen... Han är en bestämd liten skrutt som vet vad han vill i de flesta situationerna. Då det gäller att ta nån läskig- konstig- äcklig sörja, som dessutom då och då har blandats med diverse gosaker för att den inte ska märkas, är han övertydlig i sin bestämdhet om att detta INTE är okej. Lillhjärtat. Tur att det bara är en och en halv dag kvar av kuren. 
 
I går var Leo och Fabian på Bamsegympa för första gången. Något som de båda uppskattade mycket och de ser redan fram emot nästa tillfälle :)  
 
Lite degande ;) 
 
När det tar för lång tid för mig att få fram middagsmaten på bordet så ger sig Noah på ett försök att bre en "acka" medan han väntar :) 
 
Denna bestämda lilla filur vill gärna vara ute hela tiden. Han tar på sig mössan å sätter sig såhära i hallen, han blir lika förbannad varje gång - för det är för svårt att få på sig de dumma skorna. Han kastar i väg dem så långt han orkar och stampar i golvet så hårt han kan... Inte alltid lätt att vara liten :)  
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mio

Haha, bestämda underbara lilla gosnosen!! <3

2013-09-20 @ 20:56:36
URL: http://miomille.blogg.se
Postat av: Karin

hahha, jo han har en vilja av stål :)

2013-09-21 @ 12:08:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0