Inga röda prislappar, men däremot rött öga å röda tomater...

Igår spenderade jag, Leo, Mio och Fabian några timmar på stan. Strosade runt, spanade på vinterkläder och fikade. Otroligt egentligen vad dom tar betalt för barnkläder... Trodde jag såg fel då en overall jag fastnade för kostade hela 699 kr. Men då vi tittat runt på alla affärer och sett samtliga prislappar, var det bara att konstatera att det faktiskt är så dyrt... Känns ju inte så lockande att betala så mycket för något som är urvuxet på några månader... Så, jag blev snål och beslutade mig för att avvakta. Än är det ju ett tag kvar innan vinterkylan är här! Köpte ialla fall Ljung (vit och röd/lila) till krukorna på bron. Så då vi kom hem passade jag på att göra lite fint medan Leo tog en vilostund ute i vagnen. 

Idag har vi varit på rytmik. Oj så många bebisar och mammor som var där. Helt klart fullsatt. Trevligt! Efter vi sjungit klart och givit skruttarna mat så tog jag, Erica och Josefine en prommis med våra utslagna hjältar till kläddax och sedan vidare till Albagrillen. På eftermiddagen blev det en hel del kusinbus! 

För ett par helger sedan, då vi gjorde en liten höststädning på gården tog jag in typ 20 tomater och la dom i ett fönster för att ge dom en sista chans att mogna... Det funkade toppen. Så nu ångrar jag att jag inte tog in varenda en. Så får det bli nästa år då det blir för kallt att ha dom utomhus! 

 

Ikväll inträffade "riktiga" olyckan nummer 2 här hemma. Leo stog och lekte mot byrån i hallen då han plötsligt krashlandade med pannan före rätt på ena hörnet... Kan tro att det gjorde ont och AJ så det skar i mammahjärtat. Han var så ledsen så han skakade. Resultatet blev en rejäl bula i pannan å ett rött uppsvullet ögonbryn. Hoppas att det lägger sig så han slipper bli blå. 

Efter nattning av Leo har det verkligen inte blivit mycket gjort här hemma ikväll. Jag har, den senaste tiden, verkligen blivit en soffsittare om kvällarna. Igår slocknade jag i soffan typ 20:30. Ikväll hade jag tänkt att baka twix-kaka, men fastnade framför tv och dator istället... Nu hoppas jag på att Jonas snart kommer hem och håller mig sällskap <3

     


  


Kommentarer
Postat av: Josefine

Men stackars lilla älsklings Leo, det lät som en rejäl smäll. :(

Sen vad roligt att tomaterna blivit röda, men synd att du inte plockade in alla. Ni hade ju typ miljarder! :D

Kram

2010-09-29 @ 22:42:45
URL: http://blog.tomakeitreal.com
Postat av: johanna

Nämen fy, tur det gick någorlunda bra när han slog sig!!

2010-09-30 @ 10:53:01
URL: http://pluppy.blogg.se/
Postat av: mio

hahaha, gangsterungen i huvtröja!! älskar´t. puss ♥

2010-09-30 @ 11:00:46
Postat av: Elin

25 % på KappAhl nu i några dagar framåt, blir overallen lite billigare iaf? Annars är det bytardag i Kramfors på lördag kl. 10.

2010-09-30 @ 20:49:43
Postat av: Karin

Josefine: Jo, det såg ut att göra riktigt ont faktiskt... trodde han skulle bli blå i hela pannan, men det blev bara ett pyttemärke! Det var tomt utan er på Öppnis idag.. Ge Fabian en kram från mig! Kram!



Johanna: Ja! Ofta ser nog vurporna värre ut än vad dom är.. Som tur är :)

Kram!



Mio: Hahaha <3



Elin: Håller tummar och tår för att jag hittar nån fin overall imorgon :)

Ses då, Kram!



2010-10-01 @ 13:16:38
URL: http://karinhasselborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0