"Jag blir gaaaalen"...

.... "på dessa förbannade skor"...
"Titta!, De här skorna var ju busenkel att få på sig själv ju"...
 
... "men så har dom ju långa snören som skall knytas på nåt konstigt vis... Hmmm, det borde ju inte vara så svårt.. eller... 
 
.... "JO, det var alldeles för svårt... Å jag blir så förbannad" 
 
;) 
 

VAB-vecka

För mig blev detta en väldans kort arbetsvecka. Har bara arbetat två dagar. Noah bli bättre och bättre, men huvaligen en sådan kamp det är att få i honom medicinen... Han är en bestämd liten skrutt som vet vad han vill i de flesta situationerna. Då det gäller att ta nån läskig- konstig- äcklig sörja, som dessutom då och då har blandats med diverse gosaker för att den inte ska märkas, är han övertydlig i sin bestämdhet om att detta INTE är okej. Lillhjärtat. Tur att det bara är en och en halv dag kvar av kuren. 
 
I går var Leo och Fabian på Bamsegympa för första gången. Något som de båda uppskattade mycket och de ser redan fram emot nästa tillfälle :)  
 
Lite degande ;) 
 
När det tar för lång tid för mig att få fram middagsmaten på bordet så ger sig Noah på ett försök att bre en "acka" medan han väntar :) 
 
Denna bestämda lilla filur vill gärna vara ute hela tiden. Han tar på sig mössan å sätter sig såhära i hallen, han blir lika förbannad varje gång - för det är för svårt att få på sig de dumma skorna. Han kastar i väg dem så långt han orkar och stampar i golvet så hårt han kan... Inte alltid lätt att vara liten :)  
 
 
 
 
 
 
 
 

NoahVår käre gosnos som varit så pigg och glad hela tiden trots feber som kommit och gått, kraxande hosta och klibbiga ögon, visade sig även ha öroninflammation.
Hur han kan orka hålla god min och härja på i sitt vanliga tempo största delen av dygnet kan man ju förundras över...
Älskade galenpanna ♡
Nu blir det VAB hela veckan och en förhoppning om att 5dagars-kuren av kåvepenin, hostmedicin samt ögonsalva gör susen!

SPA-Semester

Jag och Jonas har varit på SPA-semester på Hallsta och det var SÅ härligt! Först bubbelbad, bastande, avkoppling, ostbricka och vin på SPA, sedan 3-rättersmiddag med fin utsikt! Detta följdes av en härlig nattsömn med sovmorgon och sedan avslutades vår lilla mini-semester med en lyxig och god hotellfrukost. Fantastiskt! 
 
Maud och Owe har varit här och tagit hand om barnen medan vi var borta. Dom hade haft det väldigt bra dom med! Noah är dock fortfarande krasslig. Jag fick hämta han tidigare från dagis i torsdags för han hade fått ögoninflammation. Han har varit pigg och glad trots detta, men ögonen verkar inte bli bättre - snarare sämre. Idag har han även dragit sig i örat och sagt ajajaj. Så det blir VAB imorgon också och förhoppningsvis ett besök på hälsocentralen. 

Gosaker

 
 
Igår plockade vi in de sista morötterna och rödbetorna som fanns. I dag har vi avnjutigt supergoda kokta rödbetor med salt och smör på! 
 
Det första Noah gör så fort han kommer ut på gården är att gå och plocka ett äpple. Dom är sura som bara den, med det stoppar inte honom ;) 
 

Underbara värme...

Vilket otroligt härligt väder det är! Först en galet varm, solig och härlig sommar (som faktiskt började redan i maj) - sedan detta! Skööönt! Idag har vi varit på utflykt i Sörgåssjön. Underbar dag med sol, grillning, bärplockning och mys. 
 
Förra veckan var Maud och hälsade på oss. Barnen fick vara hemma med henne i två dagar, så det blev en rätt kort dagisvecka.
 
I morrn är det måndag IGEN... Tycker det känns som att veckorna bara springer förbi. Man hinner bara blinka så är det helg i gen :) Å nästa helg ser jag fram emot väldigt mycket. Då ska jag och Jonas på Spa-semester på Hallsta! Ska bli supermysigt! 
 
Förra veckan var jag och Josefine iväg på ännu en bärplockartur. Nu har jag fått "plockar-stopp" från Jonas ;) Har ingen plats kvar i frysen... Men jag tänker åka och plocka nån omgång till ändå. Det är så härligt å man kan ju faktiskt alltid ge bort lite bär :) 
 
 
 
 
 
 

Söndag

Idag har vi firat finaste mamma som fyller år imorgon. Annars har vi bara varit hemma idag. Fått undan en del nyttopyssel, tagit det lugnt och laddat inför en ny arbets-/dagisvecka. 
 
Igår var vi i Nordingrå tillsammans med Mio, Mille, Anders, Josefine, Fabbe, Alex, Marcus, Amanda och Theo. Vi hade en superhärlig dag tillsammans som vi avslutade med god middag på mannaminne. 
 
 
 

RSS 2.0