Pigga och glada å väntar på helg...

Här håller vi oss fortfarande friska. Tror jag ska rita ett kors i taket. Leo har nu varit på dagis i tre hela dagar och än så länge kan ingen tillstymelse till förkylning eller annan sjuka märkas. SKönt! Leo har helg nu och jag jobbar ikväll sedan är det helg för mig också. Jag och Jonas ska iväg på äventyr i helgen. Vi ska åka till Sundsvall och ha en myshelg och sova på hotell från lördag till söndag. Vår prins ska under tiden få kvalitetstid med sin moster! Ser fram emot detta. Det var inte igår jag och Jonas var iväg på nåt bara vi ♥

Tycker att det händer massor i Leos utveckling just nu. Det märks verkligen att han tar efter och lär sig en hel del av de andra barnen på dagis. Han börjar även visa en allt starkare vilja och har verkligen snappat upp detta med att "våga vägra". Vill han exempelvis inte sätta sig i bilbarnstolen så kan jag lova att det är en kamp att sätta honom där likaväl som det kan bli en hel del lirkande för att få lov att hjälpa honom med maten (ibland är det välbehövligt) då han vänligen men bestämt beslutat att det sköter han helt och hållet själv numera ;) Likaså tandborstningen har helt plötsligt blivit något som herr "kan själv" helst av allt skulle vägra ta hjälp med. Detta har alltid funkat hur bra som helst då han först fått borsta själv sedan fått hjälp att borsta efter det. Imorse borstade han själv, sedan kastade han iväg tandborsten å sprang där ifrån och var inte det minsa samarbetsvillig då jag senare skulle botsta hans tänder. Vidare har det börjar ploppa fram en hel del nya ord, varav vissa är helt förståliga medan andra fortfarande inte riktigt lyckats begripas :)

En rolig grej är att han har börjat intressera sig för de kläder han har på sig. Han älskar tröjor med tryck av nån rolig figur eller nåt. På morgonen då det är dags för påklädning brukar han ibland öppna garderoben och ta fram en tröja. En t-shirt med kakmonstret-tryck är en storfavorit. När han fått på sig tröjan går han och tittar i spegeln och ser SÅ stolt ut :) Men detta medför ju också att det man tar på honom inte alltid faller i smaken ;)

" vad är nu detta för tröja.. Hmm.. Den var INTE okej, så den måste av..."

Annat var det för en tid sedan. I stoppad i en drakdräkt- men ändå rätt nöjd ;)


Kommentarer
Postat av: GuggiS

Go´knoppen =)

Det är så härligt att se vilka individer de blir våra små! Elias är också en "kan själv, vill icke ha hjälp" på gott och ont...



Hoppas ni får en riktigt härligt mysig helg du och Jonas!



KRAM <3

2011-04-07 @ 13:03:07
Postat av: Nettan

Söt-Leo!

Känner igenom dom där tendenserna..., Wiggo är likadan... .-/

2011-04-07 @ 14:30:28
Postat av: Linda

Sötaste lilla Leo =)

Hoppas ni får en alldeles underbar dag i S-vall.



Vi hörs! - Kram-



2011-04-07 @ 20:59:49
Postat av: Karin

GuggiS: Ja, det är verkligen härligt att se de personligheter som kommer fram allt mer och mer! Våra grabbar börjar bli stora! Hoppas allt är bra med er!

Kram!



Nettan: Hahaha, jag dom är för söt, men nog känns det alltid att tålamodet har börjat testas ;) Kram!



Linda: Snart är det ett-års-kalas hemma hos er :) Sjukt snabbt ett år kan gå! Vi måste ses snart!

Kram!

2011-04-08 @ 12:24:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0