Kan nu andas ut å känna lugnet...

... för ortopeden hade bara gott att säga om Leos fot. Den ser fin ut och han uttryckte att han är riktigt nöjd med behandlingen av foten. Även om vi själva också haft känslan av att foten är bra nu, så är det SÅ skönt att få detta bekräftat av ortopeden. Känslan över att allt numera är bra är svår att beskriva i ord, så jag ger mig inte ens på ett försök. ♥. Nästa kontroll blir om ett halvår!

Vi hann med lite affärer och en spanarrunda på IKEA också.
Idag har det varit jobb och dagis som stått på dagsschemat. På eftermiddan när vi kom hem möttes Leo en trevlig överaskning. Hans farmor hade kommit på besök och han blev Så glad att se henne. I samma veva kom Mio förbi en snabbsväng för att säga hej å efter middagen kom Fabian med familj hit och lekte & fikade en stund. Så Leo har varit fullt sysselsatt och på toppenhumör denna dag/kväll. Å det var en trött grabb som var redo att knyta sig redan strax före sju!

Vissa gånger kladdas det mer än andra gånger.. Vissa gånger blir det även
massa klet i håret. Då måste man tvättas och då....


.... kan frillan bli så här cool ;)

Kommentarer
Postat av: Elenor

Hej vännen! Skönt å höra att allt såg bra ut med foten och att ni har fått det bekräftat. Sedan måste jag tillägga att du har varit duktig att måla...rummet blir nog kanon då det är klart. Hoppas allt är bra och krama Leo från mig.

Kram

2011-02-17 @ 12:17:57
URL: http://www.melwin.org
Postat av: Karin

Ja, det kändes verkligen härligt! Tack vännen! Allt är bra med oss (förutom magsjuka hos Lejon). Hoppas ni mår bra. Ses på måndag på Ericas lunch :)



KRAM!

2011-02-18 @ 19:15:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0