Nordingråtripp, färre prickar och utflykt...

I går var vi med familj i stugan och hade en riktig jobbdag. Skurat och gjort fint inomhus. Röjt, klippt och fixat på gården. Så nu står stugan och väntar på att vi ska komma dit och bara njuta, vilket förmodligen kommer att ske inom den närmsta tiden :)

I övrigt har det inte hänt så mycket hos oss på några dagar. Vi har tagit det lugnt och tyckt att det har varit skönt med lite svalare väder. Inte det optimala för en vattkoppskille då det är klibbigt och varmt överallt hela tiden. Leo var lite rolig då han gick ut på bron en morgon och sa brrrr å kurade ihop sig. Det var visseligen första dagen efter högtrycks-dagarna som det var grått och molnigt, men det var trots allt 19 grader varmt ;)

Idag på eftermiddagen packade vi med oss matsäck och begav oss till Sörgårdsjön på en liten utflykt tillsammans med Anders, Fabian och Mio. Grabbarna tyckte det var kul att plaska lite i vattnet och att kasta stenar <3

Nu har vattkopporna börjat ge med sig... De flesta har blivit skorpor och många har försvunnit helt och hållet, så snart kan vi vistas i offentlighet igen :) Leo har varit pigg och alert under hela vattkoppstiden.. Ingen feber och heller inte mycket kli och obehag, så man kan väl säga att han klarade sig lindrigt undan trort rätt så många koppor! 



Fortfarande lite prickig, men glad ändå!


Slappar en stund (läs: nån sekund) i fåtöljen och spanar ut genom fönstret 
där regnet öser ner.. 


Utflykt i Sörgårdsjön... Det var mycket roligt tyckte Leo... Faktiskt så 
roligt så han... 


... icket ville följa med hem. Han sprang allt vad han hade då vi började 
packa in allt i bilen för hemfärd... 


...så det blev en liten springtur/promenad för mig och Leo, innan det 
tillslut verkade kännas okej att hoppa in i bilen för hemfärd ;) 

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0