Besök...

Otroligt tragiskt med bilolyckan som var här i helgen. Jag vet inte vilka de inblandade är, men naturligtvis blir man berörd och tänker på de nära å kära... En eller flera människors liv kan vända så ofantligt fort och man bör verkligen värdera och uppskatta det man har... för man kan omöjligtvis veta vad som är förevigt och vad som en dag kan komma att förändras...

I helgen har vi haft besök av Jonas föräldrar. Dom kom hit i fredags kväll och for hem idag. Leo blev minst sagt överlycklig då han vaknade på lördagmorgonen och insåg att farmor och farfar var hemma hos oss. Han fick spender lördagen tillsammans med dom, medan jag och Jonas åkte en sväng till Sundsvall och uträttade några ärenden. Dom hade haft en härlig dag med pulkaåkning och snögubbsbygge i den första snön!

Idag har vi haft ett litet minikalas för Leo med tårta och paket från farmor och farfar. Riktiga födelsedagen äger rum på torsdag! Allt är förberett inför det redan. Paketen är inslagna, kakor å bullar ligger och väntar i frysen och födelsedagståget är avdammat :)

På eftermiddan idag åkte vi upp till gympahallen på jobbet tillsammans med Anders, Jossan å Fabbe. Grabbarna härjade av sig rejält.

Jag har fortsatt att må bra. Inte en spya så långt ögat kan nå. Så jag njuter i fulla drag av att det "enda" tecknet på graviditet numera är en växande mage och en sparkande bebis ♥

Leo har varit duktig i helgen. Han har både kissat å bajsat på pottan eller toaletten då de behoven uppstått. "Sitta pottan" har varit det första han sagt då han vakant på morgonen. Samtidigt som det är roligt så känns det lite halvläskigt att det verkar vara dags att inse att liten faktiskt blivit stor.

Nu ser jag fram emot en härlig vecka med 3 dagar arbete, 2 dagar semester, ett badhusbesök, en födelsedag, kanske ett öppnisbesök, första advent och förhoppningsvis massa mera snöööö!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0